tümen
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
Dahası
Yok hiziorj fanı
Yok hiziorj fanı
valla hızı 80 dereceyi geçtikten sonra %80 ile çalışmaya ayarladım yok gene 85 dereceYok hizi
Macun degis olmassa pedleride yenilemen gerekicekvalla hızı 80 dereceyi geçtikten sonra %80 ile çalışmaya ayarladım yok gene 85 derece
pedler ?Macun degis olmassa pedleride yenilemen gerekicek
o macunun yanındakilar mi ? kare kare olan ? onlara da mı macun ?Macun degis olmassa pedleride yenilemen gerekicek
Hayir onlar termal pedpedler ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
o macunun yanındakilar mi ? kare kare olan ? onlara da mı macun ?
onu anladım da nasıl değişecem onları ? ne yapmam gerekHayir onlar termal ped
onu anladım da nasıl değişecem onları ? ne yapmam gerek
Hocam Bu Düz Tornavidalar Yıldız şekilli çivileri çıkartır mı ?Yıldız tornavida yeterli. Birde kartın fan baglantisi var unutma direkt kartı soğutma bloğundan ayırma.
Evet, düz tornavida ile yıldız vida çıkarabilirsin.Hocam Bu Düz Tornavidalar Yıldız şekilli çivileri çıkartır mı ?
anladım peki sıkıntı olma şansı var mıdır yıldız tornavidam var da çok kalın bi ucu var sıkıntı çıkartır sanıyorumEvet, düz tornavida ile yıldız vida çıkarabilirsin.
İzleyerek yapın hocam bir şey olmaz.anladım peki sıkıntı olma şansı var mıdır yıldız tornavidam var da çok kalın bi ucu var sıkıntı çıkartır sanıyorum
Hadi Bismillah Başlıyorum İnş Bişi OlmazEvet, düz tornavida ile yıldız vida çıkarabilirsin.