Neler Yeni

Öneri Xfx rx 6600 xt 5000₺

Rhavenix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
561
İsim
PichHasso
Piyasadan haberiniz yok sanırım :) 6700xt asus tuf 2 aylık ürünü dün 3900 TL den aldım :D
şu an pazarda en uygun ilan seninki biliyorsun değil mi ben 2 hafta önce 4700 e asus tuf 6600xt sattım elden 1 yıllık karttı

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,567
İsim
Hakanbey
o ilanlara aldırma piyasa daha farklı onlar satamaz :)
Gerçi haklısınız pardon siz son kullanıcısınız benim kafa karıştı bayi fiyatları farklı doğru söylüyorsun ben Bayi fiyatına kafa gitti özür dilerim.

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,107
İsim
kilan embappe
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Hasan Can Doğru
Gerçi haklısınız pardon siz son kullanıcısınız benim kafa karıştı bayi fiyatları farklı doğru söylüyorsun ben Bayi fiyatına kafa gitti özür dilerim.
Merhaba hocam dolap ve ya güvenli ödeme aracılığyla gönderebilriseniz sahibinden alabilirim kartı sizden. Birazda indirim yaparsanız tabi :D

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,567
İsim
Hakanbey
Paramgüvende gibi uygulamalar ile satışım yok Mahkemelerim hala devam ediyor Laptoplarım gitti Önce eft sonra kargo şeklinde satışım var.

Darkone22

80+ Bronze
Ürünün kutusu açık. Facebook ve benzeri yerlerde ürünü uygun satmamak için trendyoldan pahaliya satıyorlar. Yoksa 4 4300 gibi rakamlara Asus vb ürünler alabiliirsiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Hasan Can Doğru
Paramgüvende gibi uygulamalar ile satışım yok Mahkemelerim hala devam ediyor Laptoplarım gitti Önce eft sonra kargo şeklinde satışım var.
Benimde eft ile paralarım gitti :) Nasıl gitti ne oldu anlamadım. Bende neredeyse 3 yıldır dolap ve sahibinden üzerinden satış yapıyorum. Daha bir sorun yaşamadım. Dolap üzerinden sattığım bir üründe sadece bir sorun oldu adam içinden parça almış. Parçaları tek tek kargoya belirttiğim için ben adamın sahtekarlığı ortaya çıktı. Paramı almam 2 hafta sürmedi. Üzüldüm adınıza. Kargo yaparken tüm içeriği söyleyin mümkünse tavsiyedir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Param güvende ile göndermediğiniz için satamadınız zaten muhtelemen. Ankara' da onu peynir ekmek diye yerler bu fiyata bir gün içinde :)

milenix

80+ Gold
İzoly ve 2. el ürün. Uzak durun.

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,567
İsim
Hakanbey
Benimde eft ile paralarım gitti :) Nasıl gitti ne oldu anlamadım. Bende neredeyse 3 yıldır dolap ve sahibinden üzerinden satış yapıyorum. Daha bir sorun yaşamadım. Dolap üzerinden sattığım bir üründe sadece bir sorun oldu adam içinden parça almış. Parçaları tek tek kargoya belirttiğim için ben adamın sahtekarlığı ortaya çıktı. Paramı almam 2 hafta sürmedi. Üzüldüm adınıza. Kargo yaparken tüm içeriği söyleyin mümkünse tavsiyedir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Param güvende ile göndermediğiniz için satamadınız zaten muhtelemen. Ankara' da onu peynir ekmek diye yerler bu fiyata bir gün içinde :)
3 tane laptop nasıl gitti anlatayım param güvende ile satışını yaptım 2 gün sonra iade ettiler arızalı diye cihaz geldi evet arızalı hatta içindeki ssd ram işlemci hepsi duruyor hiç fark yok Bi söktüm Anakartı değiştirmişler arızalı anakart ile mahkemem sürüyor hala 3 tane laptop gitti tövbe ettim daha yapmam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,049,081
Üyeler
166,480
Son üye
crazy mango