🔥İndirim XFX RX 6800 XT 16 GB 15.649,05 TL

Fiyatı yüksek değil mi hocam az daha verip indirimlerde 7900xt alınabilir,hazır sistemle mı almıştınız

yeni ekran kartı alacağım ama ne yapmalıyım bunu mu alayım nvidia taraflıyım biraz ama XFX markası falan nasıldır hiç bilmem ben :)

4 ay önce Vatan Bilgisayar'dan almıştım. Genellikle simracing için kullandım. Biraz sıcak çalışan bir kart. Açıkcası zarar etmek de istemiyorum. Biraz daha kullanıp ondan sonra yeni kartlara geçebilirim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cool whine oluyor. Benim PSU kaynaklı olabilir. 2 tane PCIe kablosu birleşik geliyor.
Hocam bende 6800 xt kullanıyorum kart çok iyi yeni nesillere kafa tutuyo 4070 süperle kafa kafaya. 3 senedir kullanıyorum fe modelini. Isınma sorunu için amd gelişmiş ayarlarda faz hızlarınızı kontrol edermisiniz örnek olarak benimkinde kart 80 dereceye ulaştığında yanlış hatırlamıyorsam %40 civarında çalışıyordu fanlar onu 50-55 e çekerseniz sorununuz çözülecektir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Rtx 3060 dan geçmeye değer mi ?
Kesinlikle 4070-4070 süpere eşdeğer bir kart.

İkinci el olarak 6800 almayı düşündüğüm dönem coil whine ve arıza yapması hakkında yazılar okuduktan sonra vazgeçtim XFX modellerinden , araştırmanızı tavsiye ederim. XFX 6800 coil whine diye arattığınızda çok sonuç görürsünüz. Tercihi Gaming X'ten yana kullandım ve hiçbir problem yaşamıyorum şu anda.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,380
Üyeler
183,417
Son üye
ererdo0
Geri