- En İyi Cevap
- 17
- Reaksiyon skoru
- 72,035
Çok ciddi performans farkı var. İşlemcin ve güç kaynağın yeterse tabii ki değer.Rtx 3060 dan geçmeye değer mi ?
Çok ciddi performans farkı var. İşlemcin ve güç kaynağın yeterse tabii ki değer.Rtx 3060 dan geçmeye değer mi ?
aklımı çeliyosunuz 2 nesil idare eder miBu arada sıfır olarak alınabilecek en FP kart diyebilirim. 7700 XT'den net daha güçlü, RTX 4070 civarlarında bir kart.
60 üstünü görmedimSICAKLIK DEĞERLERİ NEDİR?
Benim şuanki kart bu https://app.hb.biz/aYRLpeA6URFbNeredeyse 6800xt fiyatına 7800xt düşünen varsa SIFIR 18000tl
bütcene bağlı bu kart alınabilir yt den testlerine bak memnun ederyeni ekran kartı alacağım ama ne yapmalıyım bunu mu alayım nvidia taraflıyım biraz ama XFX markası falan nasıldır hiç bilmem ben![]()
Marka sağlam mı ilk defa duydum dabütcene bağlı bu kart alınabilir yt den testlerine bak memnun eder
çok sağlamMarka sağlam mı ilk defa duydum da
Hocam bende 6800 xt kullanıyorum kart çok iyi yeni nesillere kafa tutuyo 4070 süperle kafa kafaya. 3 senedir kullanıyorum fe modelini. Isınma sorunu için amd gelişmiş ayarlarda faz hızlarınızı kontrol edermisiniz örnek olarak benimkinde kart 80 dereceye ulaştığında yanlış hatırlamıyorsam %40 civarında çalışıyordu fanlar onu 50-55 e çekerseniz sorununuz çözülecektir.4 ay önce Vatan Bilgisayar'dan almıştım. Genellikle simracing için kullandım. Biraz sıcak çalışan bir kart. Açıkcası zarar etmek de istemiyorum. Biraz daha kullanıp ondan sonra yeni kartlara geçebilirim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Cool whine oluyor. Benim PSU kaynaklı olabilir. 2 tane PCIe kablosu birleşik geliyor.
Kesinlikle 4070-4070 süpere eşdeğer bir kart.Rtx 3060 dan geçmeye değer mi ?