Xfx rx6800xt 650w psu

Reaksiyon skoru
20
Bütçe
9750
merhaba rx6800xt alacağım
güç kaynağım fsp 650w 80plus 20 günlük yeni alındı
işlemcimde 20 günlük ryzen 5 5600 soğutucu thermalright kule tipi var overclocked yapmadım aldığım gibi taktım
istediğim ekran kartı sorun çıkarır mı psu yetmezliği veya işlemci darboğazı gibi
rx6800 xfx markasının 3 fanlı modeli
şuan kullandığım kartım rx6600 sapphire pulse ama çok ısınıyor içi açılmamış bakıma 1000 tl para istiyorlar ona harcamak yerine 5500 TL'ye satacağım
1080p monitörle kullanacağım playstation almak yerine hikaye oyunlarını ve fifayı yüksek ayarlarda bilgisayarda oynamak istiyorum anlaştığım fiyat 9.750 tl kutulu ürün macun değişimi yapılmış başka önerileriniz varsa değerlendirirm. şimdiden vakit ayırıp yazanlara teşekkür ederim.

Eski ekran kartını satıyormusun 1 ay sonra rx6600 almayi dusunuyordum eğer bekleyebilirsen çok kullanılmamışsa testleri atabilirsen fiyatta anlasiraak ben alabilirim

işlemcimde 20 günlük ryzen 5 5600 soğutucu thermalright kule tipi var overclocked yapmadım aldığım gibi taktım
istediğim ekran kartı sorun çıkarır mı psu yetmezliği veya işlemci darboğazı gibi
şuan kullandığım kartım rx6600 sapphire pulse ama çok ısınıyor içi açılmamış bakıma 1000 tl para istiyorlar ona harcamak yerine 5500 TL'ye satacağım
1080p monitörle kullanacağım playstation almak yerine hikaye oyunlarını ve fifayı yüksek ayarlarda bilgisayarda oynamak istiyorum anlaştığım fiyat 9.750 tl kutulu ürün macun değişimi yapılmış başka önerileriniz varsa değerlendirirm. şimdiden vakit ayırıp yazanlara teşekkür ederim.
Psu yeter markalar hep fazla söyler çekecegi güç max 450w filandır komple kasanın

Eski ekran kartını satıyormusun 1 ay sonra rx6600 almayi dusunuyordum eğer bekleyebilirsen çok kullanılmamışsa testleri atabilirsen fiyatta anlasiraak ben alabilirim
hocam sanmıyorum 1 ay bekleyeceğini bi arkadaş 5.500 e alacak gibi duruyor haftaya

Bu ayarlar ile undervolt yapın, ben bu ayarları kullanıyorum oyunlarda 200 wattı ve 60 dereceyi geçmiyor. Performans yönünden hiçbir kayıp olmuyor

6750xt satıyorum bilgin olsun

Güç kaynağı 750W olsa tam olurmuş

Kullanmak için içi açılmış kart almayın. Satıcı her ne kadar bakım için açıldı dediyse de şüpheli kart. Bakım yaptıysa anlamanız çokta mümkün değil. İlla bozulcak diye bir şey yok ama ben kendi kasamda şahsen içi açılmış kart almıyorum. Derecelerde gayet iyi.

Geri