Xiaomi 15 alınır mı?

NightWish2434

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,306
Bütçe
50000
bu fiyat bandında daha iyisi var mıdır?
sadece sıfır bakıyorum. önerilere açığım

server kayıtlı alınır mı?
aldığım cihazı en az 5 yıl kullanmayı düşünüyorum bu yüzden sorun çıkarmaması gerek.

cevaplarınız için şimdiden teşekkürler :)

Son düzenleme:
bana cihaz mantıklı geliyor 30.500₺ (ithalatçı garantili) fiyatı var ama aklımda birkaç soru var.

işlemcisi sorun çıkarır mı?
snapdragon olsa gözüm kapalı alırdım ama mediatek hiç kullanmadığım için performansından şüpheliyim. aktifte exynos kullandığım ve performansı rezalet olduğu için benim kırmızı çizgim

sadece sıfır bakıyorum. bu fiyat bandında ip13 var. samsung tarafında da exynos kullanıldığı için detaylı bakmadım. önerilere açığım

ithalatçı garantili mi yd server kayıtlı mı?
aklımdaki en büyük soru işareti de bu. hangisi daha iyidir

ithatalatçi garantili dediğinde cihazda yurtdışı zaten adam alıp imei çakıp garantisi benim kardeş deyip 30kya satıyor 22kya olan server garantili olanla bir farkı yok

bana cihaz mantıklı geliyor 30.500₺ (ithalatçı garantili) fiyatı var ama aklımda birkaç soru var.

snapdragon olsa gözüm kapalı alırdım ama mediatek hiç kullanmadığım için performansından şüpheliyim. aktifte exynos kullandığım ve performansı rezalet olduğu için benim kırmızı çizgim

sadece sıfır bakıyorum. bu fiyat bandında ip13 var. samsung tarafında da exynos kullanıldığı için detaylı bakmadım. önerilere açığım

almayın zaten yd cihazına imei kaydettirip veriyorlar yani 22k ya yd alıp 3k ya da imei attırsanız aynı şey oluyor ve 5k cebinizde kalıyor

35 k veriyorsan git mi 15 ultra yd al bari
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben 4 gün önce 28k mi 15 aldım

kayıtlı şekilde geldi

menmunum

ne güzel o zaman ben uzağım telefon fiyatlarına s10e ile mutluyum
s10 plus var bende de efsane seri her modeli harika. One uı 7 port çıktı hocam bilginize

35 k veriyorsan git mi 15 ultra yd al bari

ben 4 gün önce 28k mi 15 aldım

kayıtlı şekilde geldi

menmunum
nerden aldınız hocam ,26k ya 14 veriyorlar

s10 plus var bende de efsane seri her modeli harika. One uı 7 port çıktı hocam bilginize

nerden aldınız hocam ,26k ya 14 veriyorlar
ben şuanlık güncellemeyi düşünmüyorum bana yetiyor sürümüde hala her uygulamanın gereksinimlerini karşılıyor

ithatalatçi garantili dediğinde cihazda yurtdışı zaten adam alıp imei çakıp garantisi benim kardeş deyip 30kya satıyor 22kya olan server garantili olanla bir farkı yok
server kayıt alinir mi?

uzak dur tavsiye etmıyorum bende 14t pro alacaktım s24 ultra aldım samsung al kafan raahat olsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,848
Üyeler
186,801
Son üye
egemen64
Geri