Xiaomi 17 PM Global gelecekmi?

Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar S26'u şu an çıktı. Fakat fiyatı 130 bin almayı düşündüm ama fiyatı pahalı olunca birkaç ay sonra almayı düşünüyorum. Ama eğer ki Xiaomi 17 Pro Max çıkarsa onu da almayı düşünüyorum. Çünkü arka ekranı çok güzel, ve Xiaomi hakkında fazla bir bilgim yok, güvenliği, yazılım desteği falan nasıldır acaba? Teşekkürler.

Xiaomi 17 Pro serisi yarın globalde tanıtılacak. 17 Pro Max modeli S26 Ultra'dan daha yüksek fiyatla tanıtılır diye tahmin ediyorum. Xiaomi'nin yazılımı yıllardır sıkıntılı ya, bir türlü düzelmedi. Yazılım konusunda en iyisi son 5 yıldır Samsung. Samsung'un da fiyatları klasik bir iki ay sonra düşer.

Xiaomi 17 Pro serisi yarın globalde tanıtılacak. 17 Pro Max modeli S26 Ultra'dan daha yüksek fiyatla tanıtılır diye tahmin ediyorum. Xiaomi'nin yazılımı yıllardır sıkıntılı ya, bir türlü düzelmedi. Yazılım konusunda en iyisi son 5 yıldır Samsung. Samsung'un da fiyatları klasik 2 ay sonra düşer.
S26 ultradan daha pahalı olmasi imkandiz daha 17 ultra modeli var . Boyle birsey olması sirketin kendine sıkması ile esdeger olur. Yapamazlar diye dusunuyorum. 75/80 arası gider gelir daha fazlası olmaz.

S26 ultradan daha pahalı olmasi imkandiz daha 17 ultra modeli var . Boyle birsey olması sirketin kendine sıkması ile esdeger olur. Yapamazlar diye dusunuyorum. 75/80 arası gider gelir daha fazlası olmaz.
17 Pro Max ile 17 Ultranın fiyatını karıştırmışım. 17 Pro Max modeli için 80k zor. Honor Magic 8 Pro'dan pahalı çıkar. 85K-90K olur.

Arkadaşlar S26'u şu an çıktı. Fakat fiyatı 130 bin almayı düşündüm ama fiyatı pahalı olunca birkaç ay sonra almayı düşünüyorum. Ama eğer ki Xiaomi 17 Pro Max çıkarsa onu da almayı düşünüyorum. Çünkü arka ekranı çok güzel, ve Xiaomi hakkında fazla bir bilgim yok, güvenliği, yazılım desteği falan nasıldır acaba? Teşekkürler.
bu işin duayeni kaçakçı reislerden aldığım bilgiye göre gelmez kanka bende bakıyodum bekleme dediler. s26 ultrayıda boşver 78k ya 512gb s25 ultra çek bende öyle yaptım çok da memnunum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,716
Üyeler
189,317
Son üye
wilym@n
Geri