🔥İndirim Xiaomi 212w hypercharge power bank 25000Mah 3849TL

737 modelinde ve onun bir kucuk versiyonunda akim stabilite sorunu vardi prime da bu sorun giderildi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

4200tl ye ne zaman aldiniz ?
İzlediğim kapsamlı incelemelerde akım sorunu vb bir sorundan bahsedilmedi. Tek bahsedilen sorunu ekranın donması vb basit olaylar. prime olayına gelirsek nerdeyse 4-5 test videosu izledim şimdi orada bahsedilen avantaj dezavantaj muhabbetlerine girmeyecem merak edersen izlersin. Neredeyse tamamına yakını hangisini almak istersem dediği zaman 737'yi belirtiyor.

Ben 2024 sonlarında aldım. o zaman dolar kuru yanlış hatırlamıyorsam 37 tl civarındaydı. Şu an 39 tl civarı aralarında ucurum yok. EK olarka yeni modellerden dolayı indirim aldı belli periyotlarda.

Örnek bir video

memnun musun birde nasıl indirim yakaladınız
Ürün ilk geldiginde bu fiyatta satılıyordu f/p olarak iyi 3 bin TL ye rakibi yok xioami hızlı şarj olduğu için aldım diğer hiçbir powerbank şuanda sarj etmiyor xioami yi 120w ile ülkede olmayan bir CUKTECH var o şarj ediyor bu da o markaya yaptırılmış bir powerbank olduğunu düşünüyorum çünkü tasarımları biraz benziyor cuktech olsaydı o daha iyidi en azından watt değerlerini filan gösteriyor suanda 6 bin TL ye Filan satılıyor sanırım o paraya Xiaomi hızlı şarj istemiyorum diyorsanız Aohi Starship adında bir powerbank var onu alırdım 6 bin bu powerbank bank e verecegime

https://www.ciceksepeti.com/aohi-st...-sarj-cihazi-sarj-istasyonu-siyah-kcm33411835 şuanda 6300 TL çift çıkıştan 140watt veriyor

Buna benzer HAVIT aldım. Sorunlu bir modelmiş ancak şansıma sorunsuz çıktı. Tek kanaldan 100w demesine rağmen tam o değerleri yakalayamadım. 90 küsür gördüm en fazla. Normal gibi geldi. Kuponla 2500tl gibi bir fiyata almıştım

Yüksek kapasiteli powerbankler ile uluslararası yolculuklarda sorun yaşama ihtimaliniz %99.9 bilginiz olsun. Özellikle asya ülkeleri çok katı bu konuda.

Ben Anker 735 Prime kullanıyorum ve memnunum. Xiaomi kullanıcısı değilim, Realme kullanıcısıyım. Type-A üzerinden 65W gerektiği için almıştım; o dönemde Type-A üzerinden 65W verebilen tek powerbank’ti. Oldukça iyi, ayrıca SuperVooc ve SuperDart şarj teknolojilerini de destekliyor.

Yüksek kapasiteli powerbankler ile uluslararası yolculuklarda sorun yaşama ihtimaliniz %99.9 bilginiz olsun. Özellikle asya ülkeleri çok katı bu konuda.
Uçaklarda kapasite limiti 27bin mah hava yolundan hava yoluna degissede yazıyorlar Max kapasite 99wh buda 27k mah yapıyor soruj yasaticak kapasite değil çoğunda
Buna benzer HAVIT aldım. Sorunlu bir modelmiş ancak şansıma sorunsuz çıktı. Tek kanaldan 100w demesine rağmen tam o değerleri yakalayamadım. 90 küsür gördüm en fazla. Normal gibi geldi. Kuponla 2500tl gibi bir fiyata almıştım
Ugreen in 145w 25k olanı 2800 e düşmüştü geçen günlerde ondan önce temmuz ayında düşmüştü aynı fiyata

Ben Anker 735 Prime kullanıyorum ve memnunum. Xiaomi kullanıcısı değilim, Realme kullanıcısıyım. Type-A üzerinden 65W gerektiği için almıştım; o dönemde Type-A üzerinden 65W verebilen tek powerbank’ti. Oldukça iyi, ayrıca SuperVooc ve SuperDart şarj teknolojilerini de destekliyor.
Elimde o modeldende var tam kapasitesi çok düşük kalıyor 5400 mah telefonu 2 defa şarj ediyor 25k mah 3-4 defa ediyor okadar pahalı olmasına rağmen kalitesini beğenmedim

Ekler

• Screenshot_2025-09-19-16-45-01-399_com.amazon.mShop.android.shopping-edit.webp
    Screenshot_2025-09-19-16-45-01-399_com.amazon.mShop.android.shopping-edit.webp
    18.1 KB · Hit: 13
Geri