Neler Yeni

Yardım XIAOMI Buds 6 Active ses gecikmesi

CptC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Semih
3 gün önce bu kulaklığı aldım ama youtubeda video izlerken çok az senkron kayması(ses ve dudak uyumlu grlmiyor) var. Windows 10da kullanırken 2 mod çıkıyor. Hands free olarak kullanırsanız ses kalitesi daha düşük ama gecikme yok. Stero kulaklık olarak kullanırsanız 1 sn kadar ses geç geliyor. Siz bu gecikmeleri yaşıyo musunuz
Daha önce bt kulaklık kullanmadım normal mi bilmiyorum.

Shyankh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
686
İsim
Anonim Ankh
Telefonun ve bilgisayarın bluetooth sürümü kaç ki? Kulaklık BT 5.4 olduğu için, daha düşük bir BT sürümü ile bağlanırsan vadedilen değerleri alamayabilirsin ama bu kadar gecikme olması normal mi emin değilim.

• Beğen
Reaksiyonlar: CptC

CptC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Semih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Telefonun ve bilgisayarın bluetooth sürümü kaç ki? Kulaklık BT 5.4 olduğu için, daha düşük bir BT sürümü ile bağlanırsan vadedilen değerleri alamayabilirsin ama bu kadar gecikme olması normal mi emin değilim.
Şimdi kontrol ettim telefon 5.0, pc 5.1miş ama ben de bilmiyorum böyle olması normal mi

Shyankh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
686
İsim
Anonim Ankh
Şimdi kontrol ettim telefon 5.0, pc 5.1miş ama ben de bilmiyorum böyle olması normal mi
Benim kulaklığım BT 5.2 ama telefonum BT 5.0 olmasına rağmen gecikmesiz çalışıyor, bilgisayarımda BT 5.3 var ama bilgisayarda gecikme hissediyorum yani senin de bilgisayarda gecikme hissetmen normal olabilir ama telefonda gecikme olmaması lazım.

CptC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Semih
Benim kulaklığım BT 5.2 ama telefonum BT 5.0 olmasına rağmen gecikmesiz çalışıyor, bilgisayarımda BT 5.3 var ama bilgisayarda gecikme hissediyorum yani senin de bilgisayarda gecikme hissetmen normal olabilir ama telefonda gecikme olmaması lazım.
iade deneyeceğim bakalım.Bence de olmaması lazım. Arkadaştan xiaomi buds 4 lite denedim onun bile performansı daha iyi. Kulaklıklarda iade olmuyor deniyor ama bi deneyeyim diyorum. Çok kullanmadım zaten. Sıfır gibi paketledim tekrar.

Shyankh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
686
İsim
Anonim Ankh
iade deneyeceğim bakalım.Bence de olmaması lazım. Arkadaştan xiaomi buds 4 lite denedim onun bile performansı daha iyi. Kulaklıklarda iade olmuyor deniyor ama bi deneyeyim diyorum. Çok kullanmadım zaten. Sıfır gibi paketledim tekrar.
Sebepsiz yere iade edemezsin zaten de muhtemelen bozuk sendeki, o yüzden mecburen iade almaları lazım, prosedürü bilmiyorum ama en kötü garantiye yollarsın, artık orada değişim mi iade mi neyse karar çıkar.

CptC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Semih
Sebepsiz yere iade edemezsin zaten de muhtemelen bozuk sendeki, o yüzden mecburen iade almaları lazım, prosedürü bilmiyorum ama en kötü garantiye yollarsın, artık orada değişim mi iade mi neyse karar çıkar.
Ben de öyle düşündüm. Bu ürünlerde iade yok zaten ama yine de deneyeyim olmazsa garanti ve. bakarım dedim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,105
Üyeler
164,439
Son üye
zangfang
Top Bottom