bende ucuz diye onu alıcaktım ama sonradan QCY T5 aldım videolar izleyip çok memnunum hele bass olarak çok iyi tavsiye ederimArkadaşlar Xiaomi Earbuds bildiğiniz gibi düşük fiyatlı bir kulaklık. Almak istiyordum fakat arkadaşım kulaklığın bass performansının yok denecek kadar düşük olduğunu söyledi sizce nasıl?
Ben Kullanıyorum Gayet Güzel Fakat Benim Kulağım Biraz Büyük Olduğu İçin Bir Zaman Sonra Hafiften Aşağı Düşüyor.Arkadaşlar Xiaomi Earbuds bildiğiniz gibi düşük fiyatlı bir kulaklık. Almak istiyordum fakat arkadaşım kulaklığın bass performansının yok denecek kadar düşük olduğunu söyledi sizce nasıl?
Bana kalırsa airpods dan çok daha iyi hem bass performansı hem ergonomik oluşu ile tavsiye ederim iyi günlerArkadaşlar Xiaomi Earbuds bildiğiniz gibi düşük fiyatlı bir kulaklık. Almak istiyordum fakat arkadaşım kulaklığın bass performansının yok denecek kadar düşük olduğunu söyledi sizce nasıl?
Gayet güzel bir kulaklık kullanabilirsin ama dediği gibi bass çok yüksek bekleme.Arkadaşlar Xiaomi Earbuds bildiğiniz gibi düşük fiyatlı bir kulaklık. Almak istiyordum fakat arkadaşım kulaklığın bass performansının yok denecek kadar düşük olduğunu söyledi sizce nasıl?