7000Kaç paraya?
Güzelmiş
SD865 var ayriyetten de 144hz deneyimlemek iyi olur gibi geldi iphone alsam oyun amacıyla aldığım için pil seviyesi normalden çabuk düşer diye düşünüyorumGüzelmiş
Aslında 144 hz IPS LCD yerine 120Hz Amoled ekranlı bir telefon bulsanız daha iyi olur Samsung S20 FE Snapdragon gibi.SD865 var ayriyetten de 144hz deneyimlemek iyi olur gibi geldi iphone alsam oyun amacıyla aldığım için pil seviyesi normalden çabuk düşer diye düşünüyorum
bilemedim ama aklıma xiaomi yattı yaAslında 144 hz IPS LCD yerine 120Hz Amoled ekranlı bir telefon bulsanız daha iyi olur Samsung S20 FE Snapdragon gibi.
Ya zaten çoğu oyunda 144 çok zor 120 alıp ekran kalitesi artışı daha iyi olur bence. Amoled ekranlar IPS den çok daha iyi görünüyor ayrıca S20FE kalite olarak baya iyi cihazbilemedim ama aklıma xiaomi yattı ya
ama s20 fe 90 fps seçeneği bile vermiyor, pubg mobile gibi.Ya zaten çoğu oyunda 144 çok zor 120 alıp ekran kalitesi artışı daha iyi olur bence. Amoled ekranlar IPS den çok daha iyi görünüyor ayrıca S20FE kalite olarak baya iyi cihaz
GFX Tool hala ban sebebi mi bilmiyorum ama GFX Tool ile 90 yapılıyor diye biliyorumama s20 fe 90 fps seçeneği bile vermiyor, PUBG mobile gibi.
evet 3. parti yazılım olarak geçiyor hâlâ ve öyle de devam edecek ban yemeyen olmuştur ama illa denk gelir o yüzden riske de atmak istemiyorum. kendiliğinden 90 veren cihaz daha mantıklı benim içinGFX Tool hala ban sebebi mi bilmiyorum ama GFX Tool ile 90 yapılıyor diye biliyorum
10T al geç ya o zamanevet 3. parti yazılım olarak geçiyor hâlâ ve öyle de devam edecek ban yemeyen olmuştur ama illa denk gelir o yüzden riske de atmak istemiyorum. kendiliğinden 90 veren cihaz daha mantıklı benim için
aynen öyle ya daha mantıklı geldi bana o araştırdım 1 2 hafta boyunca büyük ihtimalle de onu alacağım teşekkürler yine de10T al geç ya o zaman