O kadar zaman nasıl fark etmemişler? Belki binlerce kişi gördü. Saçmalık. THH ile uğraşacağız o halde.Merhabalar. Tüm siparişler iptal edilecekmiş. Al-satçılar seri üzgün
Sadece al-sat yapanlar üzgün olsa keşke..Merhabalar. Tüm siparişler iptal edilecekmiş. Al-satçılar seri üzgün
Ayrıca hangi telefon numarası bu hocam?Merhabalar. Tüm siparişler iptal edilecekmiş. Al-satçılar seri üzgün
Biz de hukuki yollara başvuralım ucuz maliyetli bir PR Management olmasın o zaman.Yine klasik bir PR Management'e kurban gittik anlaşılan Bu yöntem çok iyi bir reklam yöntemi. Sıfır maliyetle aşırı büyük bir viral management yapabiliyorsunuz. O yüzden firmalar kullanmaya başladı. Bundan sonra temkinli yaklaşıcam. Umarım devlet önlemini alır..
Kullanılmış prezervatifi al sat yapmaya çalışacak tipler var bu daha hiç bişeyBu ürüne de al/sat yapmazsınız ya züccaciyeci misiniz. Ben stok açıkken gördüm. İhtiyacım yok diye almadım. Bu konu niye bu kadar şişiriliyor ki anlamıyorum. İhtiyacın yoksa otur aşağı.
sana ne kardeşim adamınn parası vardır alır al-sat yapar kar payından kazanç sağlar ihtiyacı olan da 1-2 tane alır büyük bir aileyse 2 küçükse 1 alırBu ürüne de al/sat yapmazsınız ya züccaciyeci misiniz. Ben stok açıkken gördüm. İhtiyacım yok diye almadım. Bu konu niye bu kadar şişiriliyor ki anlamıyorum. İhtiyacın yoksa otur aşağı.
Asıl benim düşüncemden sana ne ? İhtiyacın yoksa otur aşağı . Yamyamlığın luzümü yoksana ne kardeşim adamınn parası vardır alır al-sat yapar kar payından kazanç sağlar ihtiyacı olan da 1-2 tane alır büyük bir aileyse 2 küçükse 1 alır
2000 liralık ürün 800tlye satılırsa öyle olur ayrıca bu fiyata airfryer bulmak imkansızBu ürüne de al/sat yapmazsınız ya züccaciyeci misiniz. Ben stok açıkken gördüm. İhtiyacım yok diye almadım. Bu konu niye bu kadar şişiriliyor ki anlamıyorum. İhtiyacın yoksa otur aşağı.
Ekipler fiyatı düzelmeye çalışmasın iptal etmeye çalışsın. AnlıyorumMerhabalar. Tüm siparişler iptal edilecekmiş. Al-satçılar seri üzgün
Al-sat asıl bu tür aletlerde yapılır ve büyük kazançlar kazandırır. İstanbulda bin tane hesaptan bin tane sipariş veren insanlar olduğuna eminim.Bu ürüne de al/sat yapmazsınız ya züccaciyeci misiniz. Ben stok açıkken gördüm. İhtiyacım yok diye almadım. Bu konu niye bu kadar şişiriliyor ki anlamıyorum. İhtiyacın yoksa otur aşağı.