Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Xiaomi Mi Air Fryer 3.5L 799₺

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

GazzeliAtalay

80+ Bronze
bu furya hala devam ediyor mu :D

siparişler iptal edildiğinde para direk hesabınıza aktarıldı mı? şuna gelicem benim paramı haksız yere birkaç gün gasp ettiler diye savunulabilir mi acaba? fiyatı düşük yazıp insanların satın almasıyla o parayı kullanmış olabilir mi? (ertesi gün para hesaplarına yatıyor çünkü) sonrasında yanlış fiyat diye olayı kapatıyorlar.
Birkaç gün gasp diye bir şey yok. İade süreci yasal bir süreç ve bu süreyi aşmadılar.

Parzival97

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
933
İsim
Ethem Karahan
THH lehime vermesine rağmen 2 farklı firmadan bu tarz THH kararına itiraz davası yedim. Birini avukatla diğerini kendim savundum, ikisini de kaybettim. Esaslı yanılma diye bir durum var, firmanın sattığı bütün ürünlerde esaslı yanılma hakkı olduğu için bu tarz davaları kazanmak çok zor. Ancak yüreğinize su serpeyim kaybettiğinizde tarafınıza yansıtılacak masraflar en fazla anlaşmazlık bedelinin %10'u + birkaç yüz TL.
Kaybedersem ödemem gereken tutar da mı var yani ? Kimse hakkını aramaz ki o zaman, adamların avukatı var koca firma, ben kendim savunsam napabilirim ki ?
Dilekçe vereceğim yarın, mahkemeye de giderim.

Harrison

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Enes karpınar
Bu gün eve tenzip kağıdı geldi şimdi ne olacak

ŞahinBaşaran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,017
İsim
Şahin Şahin
Tüketici Hakem Heyeti başvurumu kabul etmiş migros bize'de dava açacak. Kabul edilenler son durum ne sizde? Ne yapmam lazım?

ŞahinBaşaran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,017
İsim
Şahin Şahin
Dava açılan arkadaşlar bence bir grup kuralım orda hep beraber birbirimize yardımcı oluruz.

ŞahinBaşaran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,017
İsim
Şahin Şahin
Dava açılan mağdur olan arkadaşlar özelden yazarlarsa yardımlaşma ve dayanışma grubunun linkini atabilirim.

sercilong

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
399
İsim
SERCAN UZUN
Adamlar zaten departmanın parasını veriyorlar

Valla süpermiş fikir, migros ne uğraşıyor böyle verselerdi ucuzdan. Koskoca firmayı kazıklayacağını sanman baştan hata zaten. 15 değil 1 tane bile olsa vermez adam, hukuk birimi zaten maaşını alıyor, sen burada ekstra uğraşıyorsun o adamların mesaisi bunlarla uğraşmak.

Erayyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Eray Erdan
Arkadaşlar benim sonuclandı bugün eve kagıt geldi. 799 TL alıcam bide migrosa 50 TL masraf kitlemişler ben cihazi nasil alabilirim? Hangi yolu izlemeliyim?

ozkets

80+ Bronze
Arkadaşlar benim sonuclandı bugün eve kagıt geldi. 799 TL alıcam bide migrosa 50 TL masraf kitlemişler ben cihazi nasil alabilirim? Hangi yolu izlemeliyim?
Anladığım kadarıyla thh olumlu kararı geldi şimdi ise migros size sunulan olumlu karara itiraz edip mahkeme yoluna gidecek. Gitmezse 15 gün sonra icraya verin.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,060,872
Üyeler
168,528