Neler Yeni

🔥İndirim Xiaomi mi pro 4 elektirikli scooter 15000TL 🔥

NooB

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Semih Gedik
Yıllardır 3 versiyonunu kullanıyorum. Bunu alırsanız ön arka yada en kötü ön amortisör setini almanızı öneririm aynı şekilde masraf yapmıştım bilginize.
Not: Böbrek taşı olanlar bu şekilde kullanırsa böbrek taşı döker tavsiye 😂

Ensar1453

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
EnsarTelli
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yıllardır 3 versiyonunu kullanıyorum. Bunu alırsanız ön arka yada en kötü ön amortisör setini almanızı öneririm aynı şekilde masraf yapmıştım bilginize.
Not: Böbrek taşı olanlar bu şekilde kullanırsa böbrek taşı döker tavsiye 😂
Biraz titretiyor evet
Yol güzelse problem olmaz

• Beğen
Reaksiyonlar: NooB

NooB

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Semih Gedik
Biraz titretiyor evet
Yol güzelse problem olmaz
Ben amortisör aldığım halde baya hissettiriyor hala.
Genelde yolun en kenarından sürüyorum arabalardan ötürü mecbur kaldık. çakıl çukur çatlak gına geldiydi ondan almıştım. Ahh tabi o zamanlar yurt dışı alışverişlerinin limitleri böyle değildi getirtebildik amortisörleri 😂
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ekleyeyim tabi Eskişehir gibi küçük ve trafiği sorun bir yerde elim ayağım bu elektrikli scooter. Neredeyse hiç arabaya binmiyorum diyebilirim yıllardır (Kış hariç 😆)

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,863
İsim
Emir
Mediamarkt bunu da iptal etse hiç şaşırmam.Mediamarktta ne indirime girse hatalı diye iptal ediyor.

Reyconjeff

80+ Bronze
25 m/s üstüne çıkartılmıyor mu bunlar? yazılım vs? yani motor gücümü bu kadar yoksa tr yasal değerlendirmesine göre sınırlıyorlar mı

NooB

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Semih Gedik
25 m/s üstüne çıkartılmıyor mu bunlar? yazılım vs? yani motor gücümü bu kadar yoksa tr yasal değerlendirmesine göre sınırlıyorlar mı
25km ile sürüş hissiyatını alınca inan gerek olmadığını düşünürsün bence yeterli bir sınır. Çok yüksek ihtimalle yazılımla çıkarılıyordur ama zaten korunaksız olarak kullanıyoruz daha fazlası frenleme duruş mesafesi ve bir kaza durumunda büyük problemler yaratacaktır.
Yasal sınır olduğu için bu şekilde sınırlandırılmış. Daha önce 40km üzerinde videolar izlemiştim.

Reyconjeff

80+ Bronze
Tr yasası
Ve motor sağlığı için
25km ile sürüş hissiyatını alınca inan gerek olmadığını düşünürsün bence yeterli bir sınır. Çok yüksek ihtimalle yazılımla çıkarılıyordur ama zaten korunaksız olarak kullanıyoruz daha fazlası frenleme duruş mesafesi ve bir kaza durumunda büyük problemler yaratacaktır.
Yasal sınır olduğu için bu şekilde sınırlandırılmış. Daha önce 40km üzerinde videolar izlemiştim.
Peki trafik kuralları nasıl yani trafiğe katılabiliyor muyuz? Kaskımızı vs taktığımız zaman.

Mesela pro2 için yol trafik uyumluluğu yok yazıyor onunla trafiğe çıkamıyor muyuz

1733308313296.png

NooB

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Semih Gedik
Peki trafik kuralları nasıl yani trafiğe katılabiliyor muyuz? Kaskımızı vs taktığımız zaman.

Mesela pro2 için yol trafik uyumluluğu yok yazıyor onunla trafiğe çıkamıyor muyuz

Alıntıyı görüntüle
Trafikte arabalar ister istemez sıkıştırır kendi kendini korumalısın bu sebeple, malum ülkemizde trafik kurallarına kimse uymuyor özellikle arabalar. Kaldırımdan gidersen polis ceza keser hemen çevirip kimliğine. Bisiklet yolundan gidilip gidilmediği hakkında bilgim yok araştırmanı öneririm. Kask vs korumalık hiç kullanmadım şimdiye kadar ceza da yemedim kaldırımdan hiç gitmediğim için diyebilirim. Örnek vermem gerekirse gidebildiğim kadar mahallenin sokaklarından giderim ana caddelere çıktığımda yolun en sağından sürerim.
Max menziline bakmanı önermem ben 84 kiloyum 15 kilometre falan anca gider diye düşünüyorum. zaten şarjı %40 altına düştüğünde artık 10-12km ile gitmeye başlar üstünden iner yürürsün gıcık eder 😂

65kg bir arkadaşım 25km sürdüğünü söylemişti o da benim gibi xiaomi scooter 3 kullanıyor. Doğruluğu hakkında bir şey diyemem gözümle görmediğim için ama bana sorarsan kilo farkından max 5km eklese 20km gider. Tabi bu yolun durumuyla birebir alakalı rampa çıkarken akımı su gibi içer hatta eğim çok yüksekse iner yürürsün 😂

haluk h

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Haluk h
Ben amortisör aldığım halde baya hissettiriyor hala.
Genelde yolun en kenarından sürüyorum arabalardan ötürü mecbur kaldık. çakıl çukur çatlak gına geldiydi ondan almıştım. Ahh tabi o zamanlar yurt dışı alışverişlerinin limitleri böyle değildi getirtebildik amortisörleri 😂

Ekleyeyim tabi Eskişehir gibi küçük ve trafiği sorun bir yerde elim ayağım bu elektrikli scooter. Neredeyse hiç arabaya binmiyorum diyebilirim yıllardır (Kış hariç 😆)
Tramvaya dikkat et, yollar zaten daracık, hemşehrin olarak yazıyorum

Ensar1453

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
EnsarTelli
valla ben köyde oturuyorum hocam 4 yıl kullandım 1 tane jandarma da durdurup sen ne ayaksın demedi trafikte falanda yok o yüzden benlik bir problem olmadı

• Beğen

MacWix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
634
İsim
HAYRETTİN KÖNEŞ
Alınır mı? bunu kenara park ettiğimizde gelen binip gider mi? koruması nasıl parmak izi ile mi çalışıyor, çaldırmayalım.

• Beğen
Top Bottom