tomimakinen
80+
- Reaksiyon skoru
- 50
bu bütçede herkese gider bu telefonBabama gider mi acaba bu bütçelerde bakıyordu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
120 watt67watt hızlı şarjı var galiba
bu bütçede herkese gider bu telefonBabama gider mi acaba bu bütçelerde bakıyordu
120 watt67watt hızlı şarjı var galiba
12 pro var 67 Watt hızlı şarjı varbu bütçede herkese gider bu telefon
120 watt
120w harbi sasirtici ben de aldimbu bütçede herkese gider bu telefon
120 watt
6 GB ram yeterli hocam şuan da çoğu oyun için, gundelik kullanım için hayli hayli yeter.6gb ram yeterli mi ? Ekran kalitesi nasıl muadillerine göre bide çok anlamıyorum ben babama a34 aldık 9k ya kendime bunu alaşım var şuan note 8 kullanıyorum hesap makinası gibi kasıyor
Aldım hocam dün bende teşekkürlerHocam sizin ürününüz kargoya verildi mi siteden bakıyorum da kargo takip kodu göremedim.
telefon elime ulaştı siteden kargoya verildikten sonra sms geliyor kargo takibini oradan yapıyorsunuz .. daha sonra sitede de takip kodu çıkıyor.. kutu içeriği silikon kılıf şarj aleti (çok büyük 120w) koruyucu ekran ile birlikte geliyor güncellemeleri yapmayı unutmayın..Hocam sizin ürününüz kargoya verildi mi siteden bakıyorum da kargo takip kodu göremedim.
Benimde elime ulaştı hocam telefon ama 120w şarj cihazını sadece acil durumlarda kullanmayı düşünüyorum pil ömrünü kısaltıyor elimde 10w huawie adaptör ve kablosu var onu kullanıyorum ayrıca telefon çok hoşuma gitti siz nasıl buldunuz ?telefon elime ulaştı siteden kargoya verildikten sonra sms geliyor kargo takibini oradan yapıyorsunuz .. daha sonra sitede de takip kodu çıkıyor.. kutu içeriği silikon kılıf şarj aleti (çok büyük 120w) koruyucu ekran ile birlikte geliyor güncellemeleri yapmayı unutmayın..
120w kullan diye koymuşlar onuBenimde elime ulaştı hocam telefon ama 120w şarj cihazını sadece acil durumlarda kullanmayı düşünüyorum pil ömrünü kısaltıyor elimde 10w huawie adaptör ve kablosu var onu kullanıyorum ayrıca telefon çok hoşuma gitti siz nasıl buldunuz ?