Tek sorun reklam değil ki dostum yazılımda stabilite sorunları var açıkcası
Kullanıyor musun? Ben sana kullanıcı olarak attı eksilerini sayayım. Bilgilenmiş olursun.
Artıları: 3.2k Ekran çok keskin görüntüye sahip 144hz baya akıcı. Yazılım stabil donma kasma "stabilite" sorunları yaşamadım. Klavye dahili pile sahip değil, klavyenin arkasındaki 3 pinden bağlanıyor bu nedenle hafif kalıyor. Ve tablet klavyeye manyetik olarak yapışıyor. Kalem de aynı şekilde manyetik yapışıyor tablete ve kablosuz şarj oluyor.
Büyüklüğü yeterli Redmi pad pro da kullandım o çok büyüktü bu tam iyi boyutta ve onla arasında devasa performans farkı var bu yağ gibi onun yanında. Tek sıkıntı 16:9 olmaması.
7+ Gen 3 e sahip 8s Gen 3 ile benzer antutu puanına sahip olduğu görülüyor.
Hoparlörler muazzam ve yüksek, son seste %200 ses moduna çıkıyor. Ve Dolby ile oldukça keyifli müzik dizi film izleniyor.
800 Nit olduğu çok bariz belli oluyor. Fazla parlak (harbiden fazla özellikle IPS için çok yüksek değer). Fakültede güneş vurmasına rağmen çok rahat ekranı görebiliyordum.
Usb 3.2 gen 1 bulunuyor. USB 2`li tabletlere para vermeyin.
Eksileri: Kalemin varsayılan ucu yumuşak, ekran koruyucu ile kullanıldığında güzel kaymıyor. Yedek uç sadece 1 adet çıkıyor. Ek uç temudan 50TL`ye aldim sert plastik olduğundan kayması daha hoş(kişisel yorum).
Kalemle yazarken klavyeyi ters katlamamak için klavyeyi çıkarırsanız tablet kılıfsiz kalıyor bu nedenle korumasız kalmış oluyor. Çok sıkıntı değil çizilme görmedim.
Oled olmaması eksi mi bilmem bu fiyatta oled var mı bakınız.
Hyperos Xiaomi telefona sahip olmadığım için ana ekran plus kullanmadım ama merak ediyorum.
Kendi yazma uygulaması yetersiz Notein kullanmanızı tavsiye ediyorum.
Yaz sıcağının tam tepe noktası olduğu zaman parlaklığı en yükseğe verince çok ısınıyordu. Elimin altında defter gibi kullandığımdan sıcaklığı hissediyordum ve elim ter icinde kaliyordu. Biraz kısıyordum çok bariz sıcaklık düşüşü oluyordu.
Ek olarak:
Kameralar iş görür düzeyde fena değil. Arka 1080 30/60 4k 30, ön 1080 30fps.
Ön siparişten almıştım.
Aklıma gelen olursa mesajı güncellerim.