https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_xıaomı-redmi-10c-128-gb-akıllı-telefon-gri-1224831.html# bu telefon iyi mi fiyatı da uygun geldi.
Yazılımı kronik sorunlu zatn çoğu giriş segmenti modeli gibiGüzel cihazda yazılımı sıkıntı çıkarabilir.
İşlemcisi bu fiyat bandındaki hepsini tokatlar ama işte yazılım...Xiaomi giriş segmentinde alınmaz maalesef kafanız ağrır her sorununda
Amaç o zatn hocam yazılımı Pixel rom kursa aslında cihaza mükemmel olurİşlemcisi bu fiyat bandındaki hepsini tokatlar ama işte yazılım...
Aynen bir tane arkadaşım LineageOS + Note 10S Kullanıyor mükemmel diyordu bana.Amaç o zatn hocam yazılımı Pixel rom kursa aslında cihaza mükemmel olur
Yaşıyor mu ya LineageOS VaybeAynen bir tane arkadaşım LineageOS + Note 10S Kullanıyor mükemmel diyordu bana.
Yok bende qualcoom 860 var hiç zorlandığını görmedimYazılım o kadar ağır ki 888 i bile zorladığı oluyor . Farklı romlar ile kullanabilirsin ama bütçe belirtirsen daha iyi olur bence .
Evox crdroid ve yeni popüler olan aosp romlar kapattı yeriniYaşıyor mu ya LineageOS Vaybe
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Yok bende qualcoom 860 var hiç zorlandığını görmedim
Yaşıyor hala en iyi Custom Romlardan bence hala.Yaşıyor mu ya LineageOS Vaybe
X3 Pro kullanıcısısınız galiba .Yaşıyor mu ya LineageOS Vaybe
Rekabet iyidirEvox crdroid ve yeni popüler olan aosp romlar kapattı yerini.
AynenX3 Pro kullanıcısısınız galiba .