haktanugur3
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 4,564
Amd versiyonu çıkarsa alınır ama Xiomi miomi onlar ne öyle çinçançon markası olucaksa amd olacak :
Aslında şarjı daha çok gidiyordu deneyimlediğim kadarıyla. Bir kaç ay kullandım. Müzik ve telefon konuşmasında oldukça başarılı. Müzik için fiyatına göre gayet iyi fakat bunların dışında bir şey yapamazsın. Şu an haylou t15 kullanıyorum onlada sadece müzik ve konuşma yaparsın ancak t15'in şarjı bende 1 ay dayanıyor ortalama kullanımda 20 gün gidiyor. Bunlarla video falan da izlersin ancak senkronizasyon sorunu çıkarırlar genelde müzik ve telefon görüşmesi dışında.Sarjı 4 saat gidiyormuş vazgeçtim
Ben video için alacaktımda kötüymüşAslında şarjı daha çok gidiyordu deneyimlediğim kadarıyla. Bir kaç ay kullandım. Müzik ve telefon konuşmasında oldukça başarılı. Müzik için fiyatına göre gayet iyi fakat bunların dışında bir şey yapamazsın. Şu an haylou t15 kullanıyorum onlada sadece müzik ve konuşma yaparsın ancak t15'in şarjı bende 1 ay dayanıyor ortalama kullanımda 20 gün gidiyor. Bunlarla video falan da izlersin ancak senkronizasyon sorunu çıkarırlar genelde müzik ve telefon görüşmesi dışında.
Video için vs. eğer bütçe 500'ü geçmezse hiç kablosuza bulaşmayın. doğrudan kablolu.Ben video için alacaktımda kötüymüş
100 Tl bütçe var sürekli kulaklığım bozuluyor ama 100 TL'ye xiaomi kaliteli diye alacaktımVideo için vs. eğer bütçe 500'ü geçmezse hiç kablosuza bulaşmayın. doğrudan kablolu.![]()
O fiyata Haylou GT1 çok daha iyi.
Aga şarzı video izleyip 3 4 gün gidecek kulaklık lazımO fiyata Haylou GT1 çok daha iyi.
(Ben de Haylou gt1 pro siperiş ettim 130’a.)
Al geçAgam al yada alma de ona göre karar vericem
O zaman kesinlikle Haylou T15 al.Aga şarzı video izleyip 3 4 gün gidecek kulaklık lazım
Emin misin ? Şarjzı kaç gün giderO zaman kesinlikle Haylou T15 al.
Hacı kulaklığın kabında 2200W batarya var hem powerbank olarak kullanabiliyosun artık sen hesap et gerisini ama tek seferde 4-5 saat gidiyor diye biliyorum arkadaşımda da var aynısıEmin misin ? Şarjzı kaç gün gider
4 5 saat az işteHacı kulaklığın kabında 2200W batarya var hem powerbank olarak kullanabiliyosun artık sen hesap et gerisini ama tek seferde 4-5 saat gidiyor diye biliyorum arkadaşımda da var aynısı