Neler Yeni

Xiaomi redmi note 8pro sorunu

Mahmut81

80+
Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar telefon normal bir şekilde çalışırken birden kapandı ve kendini sürekli yeniden başlatıyor. Redmi yazısı geliyor 2-3 sn beklioyor sonra kapanıyor ve yeniden redmi yazısı geliyor yaklaşık 20 dk dir bu durumda ne yapabilirim ? Yardım edebilir misiniz?

Son düzenleme:
Arkadaşlar telefon normal bir şekilde çalışırken birden kapandı ve kendini sürekli yeniden başlatıyor. MIUI yazısı geliyor 2-3 sn beklioyor sonra kapanıyor ve yeniden MIUI yazısı geliyor yaklaşık 20 dk dir bu durumda ne yapabilirim ? Yardım edebilir misiniz?
Yakın zamanda suya falan düştü mü?

Bendede Redmi Note 8 Pro Var Ama Böyle Bi Sorun İle Hiç Karşılaşmadım
Bende Şöyle Bu Sorun Var;
Ekrana Kendiliğinden Dokunuyor(Ghost Touch) Bide Bazen Ekranın Üst Kısmının Dokunmatik Çalışmıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar telefon normal bir şekilde çalışırken birden kapandı ve kendini sürekli yeniden başlatıyor. MIUI yazısı geliyor 2-3 sn beklioyor sonra kapanıyor ve yeniden MIUI yazısı geliyor yaklaşık 20 dk dir bu durumda ne yapabilirim ? Yardım edebilir misiniz?
1-2 sene önce bi tabletim vardı ayda 1-2 kere öyle oluyordu Biraz Bekleyince Düzeliyordu

Hocam herşeyin ilk çözümü sabır biraz bekleyin. Kendiliğinden düzelebilir.

Bendede Redmi Note 8 Pro Var Ama Böyle Bi Sorun İle Hiç Karşılaşmadım
Bende Şöyle Bu Sorun Var;
Ekrana Kendiliğinden Dokunuyor(Ghost Touch) Bide Bazen Ekranın Üst Kısmının Dokunmatik Çalışmıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1-2 sene önce bi tabletim vardı ayda 1-2 kere öyle oluyordu Biraz Bekleyince Düzeliyordu
Babamın telefon dada (galaxy a21s) telefonu tam yatay koyunca dokunmatik çalışmıyor

Şarj da mı bırakayım hiç bir şey çare etmiyor. Sürekli yeniden baslatıyor
Evet isterseniz sarja takıp bırakın bu gün ama uyuduğunuz odanın dışında bir odaya bırakın rahat vermez yoksa sabaha doğru kendinden açılması lazım açıldıktan sonra miui güncellemesi yapın işinizi sağlama alın.

hocam aynısını bende yaşadım reboot edince düzeldi

Telefonun 3 tuşuna aynı anda 30 saniye boyunca basınız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,245
Üyeler
173,338
Son üye
fatihugur
Geri