Yardım Xiaomi Redmi Watch 5 Active Alınır Mı?

F4IRFL4Y

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,591
Selamlar Normalde Hiç Kullanmam Ama Fiyatına Göre İyi Gibi Geldi Sizce Alınır Mı Nasıl ? Samsung S24FE Kullanıyorum Uyumlulukta Sorun Olur Mu ? Bluetoth Hem Saat Hem Kulaklık Kullanabilir Miyim Herşeyi Otomatik Mi Ölçüyor Doğru Mu Ölçtüğü Şeyler

Selamlar Normalde Hiç Kullanmam Ama Fiyatına Göre İyi Gibi Geldi Sizce Alınır Mı Nasıl ? Samsung S24FE Kullanıyorum Uyumlulukta Sorun Olur Mu ? Bluetoth Hem Saat Hem Kulaklık Kullanabilir Miyim Herşeyi Otomatik Mi Ölçüyor Doğru Mu Ölçtüğü Şeyler

Ben Watch 5 Lite'ı HONOR 400'le kullanıyorum. Hiçbir sorunla karşılaşmadım.

Otomatik ölçüyor ama ne kadar doğru tartışılır. Zaten tıbbi amaçlarla kullanılmaz yazıyor. Ama bende mi band 6 vardı. Hastanede parmağa takılanla ölçtüklerinde az buçuk doğruydu. Sapma vardı ama birinde 100 Ken diğerinde 120 falan değildi. Çok minimaldi sapma. Uyumlulukta Sorun olmaz kendi uygulaması var. Büyük ihtimal aynı anda kullanırsınız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,650
Üyeler
184,036
Son üye
Harman
Geri