Xioami 15 mi s24 ultra mı

Uzun Vs hayri

80+ Silver
Reaksiyon skoru
437
Xioami 15 ile s24 ultra arasında kaldım bi tarafta 7 yıl güncelleme desteği öteki tarafta donanım xioami 15 (512) Gb ın fıyatı s24 ultra dan daha ucuz sizce hangisi

Xioami 15 ile s24 ultra arasında kaldım bi tarafta 7 yıl güncelleme desteği öteki tarafta donanım xioami 15 (512) Gb ın fıyatı s24 ultra dan daha ucuz sizce hangisi
Burda ekran boyutu çok önemli bir faktör hocam. Büyük ekrandamı daha çok rahat ediyorsunuz yoksa küçük ekrandamı? Büyük telefon taşımak sizi rahatsız eder mi??

s24 ultra>xioami 14 ultra 15ultra olsa tercih et derim bu arada kullanım amacın ne

Kesinlikle s24 ultra. Kıyas bile edilemez ikisi.

Ama ultra modeli benlik değil. Kalem falan filan ekstra ağırlık yapıyor. Samsung'da Plus modellerini tercih etmek gerek.

S25+ şu an canavar gibi mesela. Param yok dersen S24+ a bak.

Burda ekran boyutu çok önemli bir faktör hocam. Büyük ekrandamı daha çok rahat ediyorsunuz yoksa küçük ekrandamı? Büyük telefon taşımak sizi rahatsız eder mi??
Valla hiç farketmez yalnız cebe soktuktan sonra rahatsızlık vermesin elimde taşıyınca garip hissediyorum

Kesinlikle s24 ultra. Kıyas bile edilemez ikisi.

Ama ultra modeli benlik değil. Kalem falan filan ekstra ağırlık yapıyor. Samsung'da Plus modellerini tercih etmek gerek.

S25+ şu an canavar gibi mesela. Param yok dersen S24+ a bak.
Kamera da önemli düğünlerde fln işe yarıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

S24 ultra samsung iyidir hocam şaşmayın
Ztn bende öyle düşündüm de donanım tarafı kafamı karıştı 90 w şarj hızı antutu v10 puanı bide kamera çok kafamı karıştı

S24 ultra samsung iyidir hocam şaşmayın
Xioami 15 te kafamı karıştıran şu görüntüler den dolayı yoksa samsung düşünüyorum tabi ama fark 2 katı nerdeyse ( işlemci gücünde)

Son düzenleme:
sana s25+ önerebilirim s24u köseli tasarım rahatsız edebilir
Tasarımı Napam ben performans ( uzun süre kullanmak) ilgilendirir beni

Tasarımı Napam ben performans ( uzun süre kullanmak) ilgilendirir beni
köşeli tasarım elini yorabilir
1749755094269.webp

ki zaten s25+ daha iyi bir cihaz ikiside 55k
1749755135772.webp

ekran-yazılım-kamera-güncelleme s25+
şarj-bağlantı olarakta xiaomi 15 daha iyi ben yazılıma çok güveniyorum s25+da bu arada aradaki 350mah fark yok gibi bir şey optimizasyondan kaynaklı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,960
Üyeler
184,360
Son üye
fadoxis
Geri