kalkans34555
80+
- Reaksiyon skoru
- 18
Senin gibi kuzenim olsa keşkeAnkarada olsaydin verirdim n11 fiyatından. Kuzenime aldim ödeyemem dedi. Hem al ben kesin veririm dedi şimdi de yan çizdi.
Senin gibi kuzenim olsa keşkeAnkarada olsaydin verirdim n11 fiyatından. Kuzenime aldim ödeyemem dedi. Hem al ben kesin veririm dedi şimdi de yan çizdi.
Botu o mantıkla yazmak daha kolay gelir diye demiştim bende ses çalacak şekilde yaptım da bende yetişemedim dün iki kere stok geldi kartı girene kadar aldılarElbette öyledir ama benim ekranda harcayacak vaktim yok sınava çalışıyorum. Düşerse mail geliyor zaten
He yakalayamıyorum o ayrıAlıntıyı görüntüle
işin saçma kısmı burası. zaten 10k'yada çok rahat satacaklar neden bu fiyata koyuyolar.Ben anlamıyorum madem eline ucuz stok geçti neden 10 binden satmıyorlar ihtiyacı olan alırdı al satçılar da uğraşmazdı
O zaman 12k'ya da satabilir sonuçta piyasanın en ucuzu olur. Bunları çok sorgulamamak lazım.işin saçma kısmı burası. zaten 10k'yada çok rahat satacaklar neden bu fiyata koyuyolar.
Denemenin anlamı yok mu bugün18.10'den beri stok yok. Bugünlük bitti gibi. Kampanya bitmediyse yarın 08.30-09.30, 13.00-13.00, 16.30-16.45, 18.00-18.30 ve bir ihtimal 19.30-20.00 arasında takip edebilirsiniz.
Bugün stok gördüğüm saatler 08.45-09.15 arasında da alan oldu galiba 13.15, 16.30, 16.45, 18.10. N11, Amazon ve Pazarama.
Bu ürün özelinde konuşuyorum 3-4 taneden fazla stok girmiyorlar toplu çekebilen yoktur takip edip sürekli farklı saatlerde almışlardır iki gün önce trendyol teknosa satıcısı stok girişi gayet iyiydi yayıldıkça stok bitiş hızı hızlandı bence 1-2 den fazla alan anca iki gün önce almıştır. Amazonda ki stok girişi fazlaydı sanki iki üç gün önce belki odurİhtiyacı olmadığı halde 1 tane almış zaten satmak için. Bütün stoğu çekmeye çalışmak nedir? Çünkü tabletten, tuvalet kağıdına, zehirleyen tavuk dönerden, pandemi maskesine ve hatta bombalı saldırıda 100 euro'ya taksimetre açanına, tam olarak zihniyet bu ve aynı. Aç gözlü, fırsatçı ve umursamazlar. Bence tam olarak sorgulanması gereken konu bu.