xiomi wifi pro sinyal güçlendirici işe yararmı?

S_EDAT

80+
Reaksiyon skoru
132
merhaba eve internet bağlattık yakın zamanda ama şöyle sıkıntı var ev 5+1 olduğu için heryere yetmiyor
bu cihazdan alsam amacım balkonda çekmesi modemle balkonun ortasına koysam nasıl olur kesintiler olurmu 1000/1000 download upload var şuan bunun kaçını alırım kullanan varsa yardımcı olursa sevinirim çok işime yarar 100 falan verse

Mi wifi pro zaten 300 alabiliyor max. Bir Router alıp kablo ile access point yapman en iyisi olur. 5+1 evde mi wifi pro ne kadar çeker Allah bilir. Ama illa denemek istiyorsan amazondan alıp mi wifi proyu deneyebilirsin ne kadar çekiyor diye. Eğer verim alamazsan iade edersin Amazon genelde sorunsuz iade alır. Ama ben fazla verim alacağını düşünmüyorum mi wifi pro ile.

Mi wifi pro zaten 300 alabiliyor max. Bir Router alıp kablo ile access point yapman en iyisi olur. 5+1 evde mi wifi pro ne kadar çeker Allah bilir. Ama illa denemek istiyorsan amazondan alıp mi wifi proyu deneyebilirsin ne kadar çekiyor diye. Eğer verim alamazsan iade edersin Amazon genelde sorunsuz iade alır. Ama ben fazla verim alacağını düşünmüyorum mi wifi pro ile.
şuanlık çok param olmadığı için onu dedim uyguna router varsa neden olmasın önerebileceğinz varmı birde çoğu kişi 15 20 hız alıyormuş bu cihaz ile 50 mbslik wifi de bile

Giga internetiniz olmasa Keenetic onerirdim ama Keenetic routerlarin giga hız performansı nasıl bilmiyorum giga hız kullanamadığım için.
@alpolojix var mi önerin

O kadar 1Gbps internetiniz var biraz masraf yapmanız lazım.
Sadece Kablosuz Kullanım Yapacaksanız 1 Keenetic Viva ve 1 Keenetic Extra işinizi görür.
Bu iki Router'ı alıp Wifi Mesh ile bağlarsanız güzel bir kullanım elde edebilirsiniz.
Viva olan cihaz fibere, Extra olan cihaz internetin pek çekmediği yerin yakınına.

Diyelim cihaz 1. odada, 4. odada internet düzgün çekmiyor. O zaman 2. veya 3. odaya extra cihazı koymanız lazım.

Giga internetiniz olmasa Keenetic onerirdim ama Keenetic routerlarin giga hız performansı nasıl bilmiyorum giga hız kullanamadığım için.
@alpolojix var mi önerin

Ekran Görüntüsü (4).png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,665
Üyeler
174,907
Son üye
Hırpo
Geri