XPG 512 GB NVMe M2 SSD 3500/2400 / 489,30 TL

Kingston A2000'den iyi mi arkadaşlar? İyiyse hemen alıyorum yetişebilirsem.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

A2000'den çok daha iyi dediler, aldık gitti. Umarım kronik sorun falan çıkmaz :)
Fırsat paylaştığınız için teşekkürler.

Son düzenleme:

A2000'den çok daha iyi dediler, aldık gitti. Umarım kronik sorun falan çıkmaz :)
6 7 aydır kullanıyorum değerlerden memnunum hiçbir şekilde bir sorun çıkmadı. Hayırlı olsun..

6 7 aydır kullanıyorum değerlerden memnunum hiçbir şekilde bir sorun çıkmadı. Hayırlı olsun..
Teşekkür ederim. :)
Aklıma bir şey takıldı. Bu SSD'nin kutusundan ince bir heatsink çıkıyor ama takılacak anakartta zaten M2 SSD soğutucu olacak. Yine de o heatsink'i yapıştırmak mı gerekiyor? Yoksa çıplak halde mi monte edilmeli (anakartın metal soğutucusu altına)?

a2000 fiyatına göre iyi nand yongası bulunması da cabası xpg nin bu urununde sorun yok ama her sene ssd yi duşuruyor xpg.

a2000 fiyatına göre iyi nand yongası bulunması da cabası xpg nin bu urununde sorun yok ama her sene ssd yi duşuruyor xpg.
SX8200 Pro’da kontrolcü değişimi yapmışlar, onu biliyorum.
SX8100’de bir değişim göremedim.
En yakın rakibinden çok daha ucuza bulunca da (490 TL) tercih ettim doğrusu, yoksa düşündüğüm bir marka değildi :)

Teşekkür ederim. :)
Aklıma bir şey takıldı. Bu SSD'nin kutusundan ince bir heatsink çıkıyor ama takılacak anakartta zaten M2 SSD soğutucu olacak. Yine de o heatsink'i yapıştırmak mı gerekiyor? Yoksa çıplak halde mi monte edilmeli (anakartın metal soğutucusu altına)?
Yani hangisi daha güvenli geliyorsa onu kullanın diyecem. Çünkü net bir bilgiye sahip değilim. Benim anakartımda soğutucu olmadığı için ben kutusundan çıkanı yapıştırdım. Ama genel olarak DA videolarında gördüğüm kadarıyla anakartın soğutucusunu kullanıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,524
Üyeler
183,848
Son üye
bexonway
Geri