Öneri XPG İNVADER fan önerisi.

Nasıl bu kadar eminsin ?
Kasayı daha önce kullandın mı ?
XPG kasasının radyatör desteği kısıtlı , Ekran Kartı uzunluğu açısından kısa , CPU Fan açısından kısa , Hava Akışı konusunda ise fan takılmadığı sürece berbat bir kasa.
500₺ o kasaya ve 300₺'de o fanlara vereceğim paraya TD500 gibi güzel bir kasa alırım. Alternatif olarak da Dark Guardian kasası var.
Hatta düz fiyat olarak da 100M kasası var. Onu alırım. Ranker Cygnus kasası da var alternatif olarak. Yanı her türlü o kasadan daha iyi kasalar bulunuyor.

XPG kasasının radyatör desteği kısıtlı , Ekran Kartı uzunluğu açısından kısa , CPU Fan açısından kısa , Hava Akışı konusunda ise fan takılmadığı sürece berbat bir kasa.
500₺ o kasaya ve 300₺'de o fanlara vereceğim paraya TD500 gibi güzel bir kasa alırım. Alternatif olarak da Dark Guardian kasası var.
Hatta düz fiyat olarak da 100M kasası var. Onu alırım. Ranker Cygnus kasası da var alternatif olarak. Yanı her türlü o kasadan daha iyi kasalar bulunuyor.
Vega 64 kullanıyorum, kasaya ekstra bir fan takmamama rağmen şuan 69 derecenin üstünü görmedim.
Ekran kartı uzunluk sınırı 400 mm.

Bende başka kasa almak isterdim fakat, wtcn süper sistemini aldım ve sadece kasasını, ekran kartını, işlemcisini alıp geri kalan parçaları satacağım. Sistemde başka bir kasa seçeneğide olmadığı için XPG İNVADER e yakışacak performanslı bir fan arıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,200,684
Üyeler
190,786
Son üye
redbull_sx
Geri