SerhatKRbb
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 892
Bundan 4 ay once ptt avm de 40k lik pcyi 13 k ya satin almistim. Kosulsuz iptal etti firma (atom bilişim). Bende thh ye basvurdum ya ayni fiyattan alimi yapsinlar yada 27k lik farki bana iade etsinler diye (chatgpt den hazirlatmistim). 4 ay sonra thh de den sonuc cikti firmayi hakli buldu. Sonuc olarak pc yi alamadikHepsiburada'da paranız kalmaz ama uğraşmak ister misiniz onu siz bileceksiniz![]()
kanka 3 te 1 gibi bir oran olunca reddediyor thh ben 9200 lük aocu 7200e almıstım incehesaptan onu bile reddetti thhBundan 4 ay once ptt avm de 40k lik pcyi 13 k ya satin almistim. Kosulsuz iptal etti firma (atom bilişim). Bende thh ye basvurdum ya ayni fiyattan alimi yapsinlar yada 27k lik farki bana iade etsinler diye (chatgpt den hazirlatmistim). 4 ay sonra thh de den sonuc cikti firmayi hakli buldu. Sonuc olarak pc yi alamadik![]()
Rastgele deneyeyim dedim cokta beklenti icinde deildim zaten. Nasreddin hoca hikayesi gibi 'ya tutarsa hesabı'kanka 3 te 1 gibi bir oran olunca reddediyor thh ben 9200 lük aocu 7200e almıstım incehesaptan onu bile reddetti thh