Neler Yeni

🔥İndirim XPG Pylon 650W PSU 1334 TL

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Mustafa
İptal edilirse THH şikayet edin güzel bir metin yazın.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,440
İsim
Diyarhan
On numara psu 750 sini 2. Elde çok aradım 😄
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada iptal olan her siparişe Abdullah Abi mi koşucak yauv. Kendi tanıttığı ve işbirliği ürünü olsa tamamda herhangi bir ürün için meh.

xFxem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
313
İsim
Cem
Merhaba arkadaşlar bu üründen bağımsız konuyla alakalı bişey sorucam
MSI MPG a750gf aldım tam modüler içinden çıkan anakart güç kablosunda 24 pin soketli ama 23 pin dolu ve ekran kartı da aynı sekil 8 pin ama 7 pin dolu bir pin girişine iki kablo giriyor bu normal mi fabrika hatası mı sistem şuanlık sorunsuz çalışıyor
böyle olmaması gerek bu ürünü almadım ama cok psu kullandım ilk kez böyle bir pin görüyorum

xFxem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
313
İsim
Cem
Şuan sistem çalışıyor sorun yok ama sıkıntı olduğunu nasıl anlarız test falan var mı ki
yüksek güc gerekentiren durumlarda sorun cıkarabilir,stress testine sokun ekran kartlı + cpu olacak sekilde birde olsa psu tester bulabilirseniz bi değerlere bakın

Robius

80+ Bronze
Örnek başvuru metni:

09.09.2023 13:02:38 tarihinde ... firmasına ait www.....com.tr adlı internet sitesinden ... model güç kaynağını kredi kartım ile ...TL ödeyerek satın aldım. Siparişimin başarılı bir şekilde oluşturulduğuna dair site üzerinden onay aldım. Ancak 11.09.2023 16:55 tarihinde siparişimin isteğim dışında iptal edilip, ödemenin iade edildiğine dair bir e-posta aldım. Bu durumu kabul etmediğimden siparişini verdiğim ürünün sipariş bedeli üzerinden tarafıma teslim edilmesi için gereğini bilgilerinize arz ederim.

Sanki 334TL'ye sattılar ne demek yanlış fiyat...

yigithandeniz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
366
İsim
yigithandeniz
Örnek başvuru metni:

09.09.2023 13:02:38 tarihinde ... firmasına ait www.....com.tr adlı internet sitesinden ... model güç kaynağını kredi kartım ile ...TL ödeyerek satın aldım. Siparişimin başarılı bir şekilde oluşturulduğuna dair site üzerinden onay aldım. Ancak 11.09.2023 16:55 tarihinde siparişimin isteğim dışında iptal edilip, ödemenin iade edildiğine dair bir e-posta aldım. Bu durumu kabul etmediğimden siparişini verdiğim ürünün sipariş bedeli üzerinden tarafıma teslim edilmesi için gereğini bilgilerinize arz ederim.

Sanki 334TL'ye sattılar ne demek yanlış fiyat...
buna benzer yazdım oluşturdum başvuruyu dün teşekkür ederim

Top Bottom