XPG Summoner Mini Klavye Alınır mı?

yasinsuer

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
326
Klavyenin fiyatı 900 TL sizce alınır mı ? Bütçem 1000-1300 arası farklı öneriniz var mıdır?

hocam bu tarz klavyeler yurt dışından mı geliyor ? Nasıl alıyoruz pek bilmiyorum da?
Evet hocam. Ama bir farki yok normal siparis veriyorsunuz. Sadece gumrukte problem olmamasi icin tc veriyorsunuz. Ben daha once amazon yurtdisindan klavye ve sogutucu aldim hic bir sikinti olmadi. Genelde 1 hafta olmadan geliyor urunler. Ama alirsaniz Amazon Prime alip satin alin. O sekilde kargo bedavaya gelir. Sadece urun fiyati ve ithalat ucreti odersiniz. Ekstra olarak bir vergi cikmaz.

Evet hocam. Ama bir farki yok normal siparis veriyorsunuz. Sadece gumrukte problem olmamasi icin tc veriyorsunuz. Ben daha once amazon yurtdisindan klavye ve sogutucu aldim hic bir sikinti olmadi. Genelde 1 hafta olmadan geliyor urunler. Ama alirsaniz Amazon Prime alip satin alin. O sekilde kargo bedavaya gelir. Sadece urun fiyati ve ithalat ucreti odersiniz. Ekstra olarak bir vergi cikmaz.
amazon prime aylık üyelik mi oluyor?

Evet istediginiz zaman iptal ettirebilirsiniz. Ilk ay ucretsiz. Fakat klavye turkce degil onu belirteyim. Yine de bu butcede en iyisi.
Türkçe değil derken "ö ğ ü" bu tarz harfleri yazamıyor muyum?

alınır o kadar iyi klavye ki anlatamam 1 haftadır kullanıyorm başkalarını dinleme tuşların kalitesi efsane bir şey yazılımı da kusursuz

Türkçe değil derken "ö ğ ü" bu tarz harfleri yazamıyor muyum?
Ezberinizdeyse yazarsiniz. Bende su an ingilizce bir klavye kullaniyorum ama ben windows uzerinden klavye dilini ENG yaptim. Yani ben o harfleri yazamiyorum. Ama dedigim gibi ezberinizdeyse yazarsiniz.

Ezberinizdeyse yazarsiniz. Bende su an ingilizce bir klavye kullaniyorum ama ben windows uzerinden klavye dilini ENG yaptim. Yani ben o harfleri yazamiyorum. Ama dedigim gibi ezberinizdeyse yazarsiniz.
Örneğin sağ üstte normade "ü" harfi var ama o klavyede başka bir simge var ama bastığın zaman "ü" mü yazıyor?

Örneğin sağ üstte normade "ü" harfi var ama o klavyede başka bir simge var ama bastığın zaman "ü" mü yazıyor?
Windows uzerinde dil secenegi Turkce ise Ü yazarsınız

Tavsiyem windows uzerinden de ingilizce yapmaniz. Baya kolay alisiliyor. Turkce iken noktalama isaretlerinde sikinti cekiyordum. Sizde oyle olur mu bilmem benim ki farkli bir klavye mesela su an turkceye geciyorum geçtim gördüğünüz gibi türkçe harfler var ama nokta koyamıyorum çünkü orada ç var nokta için farklı bir kombinasyon gerekiyor sanırım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

oyun oynuyorum zaten türkçe olması önemli değil o kadar
Bence de

Geri