Alinmaz. https://www.amazon.com.tr/Dierya-DK...nics&sprefix=dierya+dk,electronics,233&sr=1-2 bunu alabilirsin prime ile.Klavyenin fiyatı 900 TL sizce alınır mı ? Bütçem 1000-1300 arası farklı öneriniz var mıdır?
hocam bu tarz klavyeler yurt dışından mı geliyor ? Nasıl alıyoruz pek bilmiyorum da?
Evet hocam. Ama bir farki yok normal siparis veriyorsunuz. Sadece gumrukte problem olmamasi icin tc veriyorsunuz. Ben daha once amazon yurtdisindan klavye ve sogutucu aldim hic bir sikinti olmadi. Genelde 1 hafta olmadan geliyor urunler. Ama alirsaniz Amazon Prime alip satin alin. O sekilde kargo bedavaya gelir. Sadece urun fiyati ve ithalat ucreti odersiniz. Ekstra olarak bir vergi cikmaz.hocam bu tarz klavyeler yurt dışından mı geliyor ? Nasıl alıyoruz pek bilmiyorum da?
amazon prime aylık üyelik mi oluyor?Evet hocam. Ama bir farki yok normal siparis veriyorsunuz. Sadece gumrukte problem olmamasi icin tc veriyorsunuz. Ben daha once amazon yurtdisindan klavye ve sogutucu aldim hic bir sikinti olmadi. Genelde 1 hafta olmadan geliyor urunler. Ama alirsaniz Amazon Prime alip satin alin. O sekilde kargo bedavaya gelir. Sadece urun fiyati ve ithalat ucreti odersiniz. Ekstra olarak bir vergi cikmaz.
Evet istediginiz zaman iptal ettirebilirsiniz. Ilk ay ucretsiz. Fakat klavye turkce degil onu belirteyim. Yine de bu butcede en iyisi.amazon prime aylık üyelik mi oluyor?
Türkçe değil derken "ö ğ ü" bu tarz harfleri yazamıyor muyum?Evet istediginiz zaman iptal ettirebilirsiniz. Ilk ay ucretsiz. Fakat klavye turkce degil onu belirteyim. Yine de bu butcede en iyisi.
Ezberinizdeyse yazarsiniz. Bende su an ingilizce bir klavye kullaniyorum ama ben windows uzerinden klavye dilini ENG yaptim. Yani ben o harfleri yazamiyorum. Ama dedigim gibi ezberinizdeyse yazarsiniz.Türkçe değil derken "ö ğ ü" bu tarz harfleri yazamıyor muyum?
Örneğin sağ üstte normade "ü" harfi var ama o klavyede başka bir simge var ama bastığın zaman "ü" mü yazıyor?Ezberinizdeyse yazarsiniz. Bende su an ingilizce bir klavye kullaniyorum ama ben windows uzerinden klavye dilini ENG yaptim. Yani ben o harfleri yazamiyorum. Ama dedigim gibi ezberinizdeyse yazarsiniz.
Windows uzerinde dil secenegi Turkce ise Ü yazarsınızÖrneğin sağ üstte normade "ü" harfi var ama o klavyede başka bir simge var ama bastığın zaman "ü" mü yazıyor?
oyun oynuyorum zaten türkçe olması önemli değil o kadarWindows uzerinde dil secenegi Turkce ise Ü yazarsınız
Bence deoyun oynuyorum zaten türkçe olması önemli değil o kadar