Zıbabülıvj
80+
- Reaksiyon skoru
- 44
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok teşekkürler yorumunuz için.Dün alıcaktım sepete eklemiştim hatta.Sonra buraya bi yaziyim dedim bu fiyata daha iyisi var mı diye sonra bi baktim stok bitmiş kaç gündür vardı benim şansıma tam alcakken bitti stok sizde red switch satan biryer bulursanız bana atarsanız sevinirimşuanda gaminggende kırmızının stoğu yok önceden de uzun süre gelmeyip birden gelmişti bende o zaman aldım 2 ay önce yani yaklaşık 2 aylık izlenimlerim klavyeden çok memnunum başlarda herkes gibi yazılımdan şikayetçiydim ama yazılımdan 1 kereliğine rainbowa aldıktan sonra bir daha hiç ellemedim özelliklerini az çok biliyorsunuz o yüzden memnun olmadığım kısımları söyleyeyim
1.si yüklediğim yazılımdan kaynaklı olabilir klavyenin üstündeki usb çalışmıyor bende zaten orayı kullanma gibi bir niyetim yoktu ama bu bir problem sonuçta
2.problem bilek desteğiyle alakalı evet bilek desteği rahat gayet fakat benimkinin bilek desteğinin üst kısmında plastiğin içine girdiği kısımda hafif hafif soyulmalar mevcut oralara dokunmaktan kaçınıyorum ilerde atma yapar mı emin değilim
bu iki problem dışında hiç bir sıkıntım yok kısaca stoğa girerse almanızı tavsiye ederim başta klavye sonuçta bu kadar para vermesem mi elimdekiyle idare etsem mi diye düşünmüştüm ama klavye bile olsa bu bütçeyi hak ediyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
+ olarak elleri çok terleyen birisiyim mekanik açıdan hiç sıkıntı çıkarmadı terleme, tuşların üzerinde de hiç bir problem yok aklında böyle bir soru olan varsa bilgilendirmiş olayım ellerimi terlemeden dolayı havluyla kuruladığımı göz önüne alırsak o konuda rahat olabilirsiniz