Xpg summoner silver switch 1500 TL

Reaksiyon skoru
28
Bütçe
1500
1500 e düşmüş sizce alınır mı acil silver sıkıntı çıkartır mı
Bu klavyenin red switch ini alıp servisten iade oldu sakın almayın klavye çok iyi ama yazılım oyle bir kötü ki kullanilamaz hale getiriyor ve herşeyi denedim bakın herşeyi inanmayanlar varsa elimde videosu var anlarsınız

bu fiyata tam klavye yok ki reis en mantıklısı bu olduğu için

bu fiyata tam klavye yok ki reis en mantıklısı bu olduğu için
Kullanamadiktan sonra isterse bedava olsun ne anlami var inanmiyorsaniz dedigim gibi telefon numaranızı özelden yazin size videolarimi göstereyim ben pişman oldum sizde olmayın internette yazılımdan dolayi sapıtan klavyem diye bursuru konusuda var

ben kullanıyorum memnunum ama silver çok hassas diyorlar

Silver gaming bir tık. Çok narin ve hızlı çalışıyor. Sıkıntı cikarmaz. Klavye fp

Siz biliyorsunuz ama ben bu klavyeyi tavsiye etmiyorum yazılım ne zaman sapiticak belli olmuyor ilk 3 ay hiçbirşeyi yoktu sonradan baya sapıttı dediğim gibi videolarim var inanmayanlara gosterebilirim internette yazılımı cok kötü diye çok konu var zaten

Kullanamadiktan sonra isterse bedava olsun ne anlami var inanmiyorsaniz dedigim gibi telefon numaranızı özelden yazin size videolarimi göstereyim ben pişman oldum sizde olmayın internette yazılımdan dolayi sapıtan klavyem diye bursuru konusuda var
Yazılımsız kullansaydınız keşke

Yazılımsız kullansaydınız keşke
Hocam neler denedim neler yazilimli yazilimsiz farketmiyor fn+esc ile sıfırladım yazilimi komple kaldırdım yoktu zaten klavye sapitinca yuklemistim pcye format dahi attım yok yok belli bir sure gidiyo sonra tuş basılı kalmış gibi surekli ekran okuyucusu denen birşeyi acip acip duruyor klavyenin usb sini çekiyorum düzeliyor takıyorum yine aynı pc yi bos yere sıfırladım sirf bunun yüzünden
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İnternette farkli sürümleri deneyin yaziyordu onuda denedim bu sefer klavye tuşlari farklı basmaya basladi kiminde boyleydi kiminde yine diğer sorun vardı

Hocam neler denedim neler yazilimli yazilimsiz farketmiyor fn+esc ile sıfırladım yazilimi komple kaldırdım yoktu zaten klavye sapitinca yuklemistim pcye format dahi attım yok yok belli bir sure gidiyo sonra tuş basılı kalmış gibi surekli ekran okuyucusu denen birşeyi acip acip duruyor klavyenin usb sini çekiyorum düzeliyor takıyorum yine aynı pc yi bos yere sıfırladım sirf bunun yüzünden
la kral tam alıcaktım bu yorumunu görüp vazgeçiyordum ki şunu da sorim sana o zaman 6 8 ay önce red switch aldım kuzenime bir sıkıntı şuana kadar çıkmadı ?

la kral tam alıcaktım bu yorumunu görüp vazgeçiyordum ki şunu da sorim sana o zaman 6 8 ay önce red switch aldım kuzenime bir sıkıntı şuana kadar çıkmadı ?
Valla hocam ben kendi deneyimimi söylüyorum sizde araştırın internete bakın klavye sapıttı diye cok konu var telefon numaranizi verin hatta size video atayim klavyenin nasil bir sorunu olduguna dair

Bu fiyata bundan daha iyi klavye yok düşünmeden alabilirsin ama silver biraz hassas alışamayabilirsin haberin olsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Valla hocam ben kendi deneyimimi söylüyorum sizde araştırın internete bakın klavye sapıttı diye cok konu var telefon numaranizi verin hatta size video atayim klavyenin nasil bir sorunu olduguna dair
dediğin sorunu xpg nin kendi sitesindeki eski firmware update indirip çözenler var ve sen hariç kimseden duymamıştım

Geri