Ripple 5 dolardan fazla görür gibi ama yarın veya önümüzdeki 2 haftada çok bi şey değişirmi sence ? bi arkadaş 3 haftalık vade içinde bi miktar almış da5 doları görür bence ama doge coinden umutluyum 1 dolar kesin görmeli önceki ath seviyesini görmedi daha. sol da iyi duruyor şu an
bence ne olucaksa 1 ay içinde olucak Elon ne dicek bakalımRipple 5 dolardan fazla görür gibi ama yarın veya önümüzdeki 2 haftada çok bi şey değişirmi sence ? bi arkadaş 3 haftalık vade içinde bi miktar almış da
Sence yarın veya şu 2 haftada Amerika senatosunda çıkıcak kararlar etkilemez mi ? Ben Ripple için açılan davaların geri çekilmesi vs. olayları iyi yansıyacağını düşünüyorum ama bakalım..Bu ihtimal dahilinde olsaydı çoktan altcoin piyasası buna göre şekillenirdi. Olaylar gerçekleşmeden önce çıkan haberlerle piyasa şekilleniyor zaten. XRP pump yapıp güzel seviyelere geldi. 0.30$ civarlarında yatırım yaptıysanız buradan ilerisini beklemek biraz açgözlülük olur bence kârınızı alın.
bak yerinde olsam eth ve doge alırdım eth sessiz sessiz duruyor orda kimse fark etmiyor xrp fena kar bıraktı zatenSence yarın veya şu 2 haftada Amerika senatosunda çıkıcak kararlar etkilemez mi ? Ben Ripple için açılan davaların geri çekilmesi vs. olayları iyi yansıyacağını düşünüyorum ama bakalım..
Bune böyle mazbatayı alınca uçacak felan türk borsası gibi bir yermi oldu kriptodaDostlar Trump ın mazbatayı almasıyla birlikte altcoin piyasası uçacak beklentisi var ben bunlardan en çok güvenilen xrp hakkında düşüncelerinizi merak ediyorum (YTD)
1 tweete göre dünya sallanıyor sence öyle bi yer değil miBune böyle mazbatayı alınca uçacak felan türk borsası gibi bir yermi oldu kriptoda
Sağol dostum düşüneceğimbak yerinde olsam eth ve doge alırdım eth sessiz sessiz duruyor orda kimse fark etmiyor xrp fena kar bıraktı zaten