Neler Yeni

XRP Hakkında düşünceleriniz nedir ?

SCOLT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Ahmet Taha
Dostlar Trump ın mazbatayı almasıyla birlikte altcoin piyasası uçacak beklentisi var ben bunlardan en çok güvenilen xrp hakkında düşüncelerinizi merak ediyorum (YTD)

Obi.wanKenobi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
ulaş dursun
5 doları görür bence ama doge coinden umutluyum 1 dolar kesin görmeli önceki ath seviyesini görmedi daha. sol da iyi duruyor şu an

SCOLT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Ahmet Taha
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
5 doları görür bence ama doge coinden umutluyum 1 dolar kesin görmeli önceki ath seviyesini görmedi daha. sol da iyi duruyor şu an
Ripple 5 dolardan fazla görür gibi ama yarın veya önümüzdeki 2 haftada çok bi şey değişirmi sence ? bi arkadaş 3 haftalık vade içinde bi miktar almış da :)

Obi.wanKenobi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
ulaş dursun
Ripple 5 dolardan fazla görür gibi ama yarın veya önümüzdeki 2 haftada çok bi şey değişirmi sence ? bi arkadaş 3 haftalık vade içinde bi miktar almış da :)
bence ne olucaksa 1 ay içinde olucak :D Elon ne dicek bakalım

RRadagast

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Keskin
Bu ihtimal dahilinde olsaydı çoktan altcoin piyasası buna göre şekillenirdi. Olaylar gerçekleşmeden önce çıkan haberlerle piyasa şekilleniyor zaten. XRP pump yapıp güzel seviyelere geldi. 0.30$ civarlarında yatırım yaptıysanız buradan ilerisini beklemek biraz açgözlülük olur bence kârınızı alın.

SCOLT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Ahmet Taha
Bu ihtimal dahilinde olsaydı çoktan altcoin piyasası buna göre şekillenirdi. Olaylar gerçekleşmeden önce çıkan haberlerle piyasa şekilleniyor zaten. XRP pump yapıp güzel seviyelere geldi. 0.30$ civarlarında yatırım yaptıysanız buradan ilerisini beklemek biraz açgözlülük olur bence kârınızı alın.
Sence yarın veya şu 2 haftada Amerika senatosunda çıkıcak kararlar etkilemez mi ? Ben Ripple için açılan davaların geri çekilmesi vs. olayları iyi yansıyacağını düşünüyorum ama bakalım..

Obi.wanKenobi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
ulaş dursun
Sence yarın veya şu 2 haftada Amerika senatosunda çıkıcak kararlar etkilemez mi ? Ben Ripple için açılan davaların geri çekilmesi vs. olayları iyi yansıyacağını düşünüyorum ama bakalım..
bak yerinde olsam eth ve doge alırdım eth sessiz sessiz duruyor orda kimse fark etmiyor xrp fena kar bıraktı zaten

HuseyinBy01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
Hüseyin Mert Görgel
Dostlar Trump ın mazbatayı almasıyla birlikte altcoin piyasası uçacak beklentisi var ben bunlardan en çok güvenilen xrp hakkında düşüncelerinizi merak ediyorum (YTD)
Bune böyle mazbatayı alınca uçacak felan türk borsası gibi bir yermi oldu kriptoda :D

SCOLT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Ahmet Taha
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Emre Bal ŞAHİN
7 yılda eski ath seviyesine ulaşan milletin birden 3 4 x yaptım diye sevindigi alanın kendisine saygisinin olmadığı bir coin olarak bakıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,045,676
Üyeler
165,862
Son üye
davidwalker
Top Bottom