oflee61
80+
- Reaksiyon skoru
- 36
Yeni gördüm özür dilerim.Hocam sisteminde birsürü dll dosyası var exe,dll dosyaları büyük ihtimalle virüs olabiliyor yalnız sistem dosyaları exe si farklıdır Muhtemelen virüs ama tam ihtimal veremem defender ile tarama yap veya dosyayı virüstotal de aratmaya çalış aratılırmı bilmiyorum ama bir dene ve bir ricam olacak dosyaya sağ tıkladığında dosyanın birazda olsa bilgilerini içeren bir uzantı varsa SS ini atarmısın bu arada eğer dosyayı açma imkanın varsa onuda rica edeceğim ama sen bilirsin dosyayı açma durumunda açarsan SS atarmısın? Ona göre ihtimal verebilirim.
Yeni gördüm özür dilerim.
Hocam sisteminde birsürü dll dosyası var exe,dll dosyaları büyük ihtimalle virüs olabiliyor yalnız sistem dosyaları exe si farklıdır Muhtemelen virüs ama tam ihtimal veremem defender ile tarama yap veya dosyayı virüstotal de aratmaya çalış aratılırmı bilmiyorum ama bir dene ve bir ricam olacak dosyaya sağ tıkladığında dosyanın birazda olsa bilgilerini içeren bir uzantı varsa SS ini atarmısın bu arada eğer dosyayı açma imkanın varsa onuda rica edeceğim ama sen bilirsin dosyayı açma durumunda açarsan SS atarmısın? Ona göre ihtimal verebilirim.
Ne işe yarıyor?Intel Extreme Tuning Utility uygulaması. Virüs değil ama istersen uygulamayı kaldırabilirsin.
İşlemcim i7 13700HIntel Extreme Tuning Utility uygulaması. Virüs değil ama istersen uygulamayı kaldırabilirsin.