JustCurious
80+
- Reaksiyon skoru
- 29
Hocam, şu an hayal mi görüyorum bilmiyorum. Daha önce Patrick Jane hayranı biriyle hiç karşılaşmamıştım. Çevremdeki insanlara soruyorum ama neredeyse hiçbiri tanımıyor bile. Bu gerçekten çok üzücü. Çünkü bana göre Patrick Jane, gelmiş geçmiş en iyi karakter. O kadar iyi ki, insanı neredeyse eşcinsel yapacak derecede etkileyici bir adam. Ona hayran kalmamak mümkün değil.Hocam bu dizinin ilerleyişi nasıl. Olaylar hızlı mı yoksa Breaking Bad ilk sezonu gibi aşırı yavaş mı ilerliyor?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
İzlediğim diziler arasında tartışmasız ilk üçe girer. Patrick Jane reis'in zekasına, kafa yapısına, sırıtışına dahi hayran kalmamak elde değil. Mentalist kesinlikle herkesin izlemesi gereken bi dizi.
Parlak zekâsı, mimikleri, o ikonik gülümsemesi, akıl oyunları, cömertliği... Saymakla bitmez. Her şeyiyle mükemmel bir karakter. Öyle ki, ona olan hayranlığım yüzünden telefon kılıfıma bile onun fotoğrafını bastırdım.
Bu beni garip biri yapmıyordur umarım. Sence ben garip miyim? Yoksa gerçekten de ona bu kadar hayran olmakta haklı mıyım?
-"Ben medyum değilim! Ben bir mentalistim. İnsanları okurum."