Neler Yeni

Yabancı freelancer siteleri

Akhisarli45

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Berke
Öğrenciyim Bionluk üzerinden ilan verdim solidworks üzerinden çizimler, ödev yapıyorum bayanda uyguna (reklamımı da yapayım çaktırmadan) ama daha sipariş geçen olmadı.
Bende daha global çalışmak istiyorum yurt dışında popüler freelancer siteleri hakkında bilgisi olan var mı

Zechion

80+ Silver
Öğrenciyim Bionluk üzerinden ilan verdim solidworks üzerinden çizimler, ödev yapıyorum bayanda uyguna (reklamımı da yapayım çaktırmadan) ama daha sipariş geçen olmadı.
Bende daha global çalışmak istiyorum yurt dışında popüler freelancer siteleri hakkında bilgisi olan var mı
Fiverr

Flushixy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
Ali Akpoyraz
Instagram
instagram.com/aliakpoyraz
yabancıya gerek yok, R10.net'de güzel ticaret dönüyor. Göz at istersen.

Akhisarli45

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Berke
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yabancıya gerek yok, R10.net'de güzel ticaret dönüyor. Göz at istersen.
Hocam solidworks üzerinden çizim yapıyorum. Pek piyasası olmayan bir pazar bionluk a ilan vereli 2 hafta olucak baya dolu dolu bir profil oluşturdum ama daha mesaj atan bile yok özel sipariş vb teklif verdiğimiz ilanlarda çok oluşturulmuyor. Fiverr da da ilan verdim 3 4 gün oldu ama ilana bile sadece 1 kişi tıklamış o da herkese mesaj atan bir bot şu o sebeple ne kadar farklı site o kadar sipariş alma şansı

umutaki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Umut Parlak
İlgilendiği Kategoriler
seo, web tasarım ve teknoloji
r10'u önerebilirim. sadece solid ile kısıtlama kendini her alanda yürüyebilirsin.

Zepett8

80+ Bronze
Fiverr'ı denedim şahsen Bionluk varken başka hiçbir freelancer sitesini önermem.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,431
Üyeler
160,846
Son üye
aslanafcw
Top Bottom