yağ oranım %3 ya da daha düşük çıkıyor en güvenilir ölçen site hangisi

Reach

80+
Reaksiyon skoru
15
bir sağlık sorunum vesaire olabilir mi sadece ön bilgi istiyorum haftaya doktora(diyetisyen bölümü) gideceğim.
konu şu arkadaşlar hangi siteye girersem gireyim %3 ün altında bir yağ oranı söylüyor ancak belirgin damarlara sahip değilim ve güçlü olduğumu düşünmüyorum göbeğim göğüsle aynı hizzada yani dümdüz
boyum 1.80
kilom 58
boyun çevresi 36 (adem elması tarafından)
bel çevresi 68 (en ince yerinden)
yaşım 16

NOT : Umarım konuyu doğru yere açmışımdır
Cevap yazan herkese şimdiden teşekkürler

bir sağlık sorunum vesaire olabilir mi sadece ön bilgi istiyorum haftaya doktora(diyetisyen bölümü) gideceğim.
konu şu arkadaşlar hangi siteye girersem gireyim %3 ün altında bir yağ oranı söylüyor ancak belirgin damarlara sahip değilim ve güçlü olduğumu düşünmüyorum göbeğim göğüsle aynı hizzada yani dümdüz
boyum 1.80
kilom 58
boyun çevresi 36 (adem elması tarafından)
bel çevresi 68 (en ince yerinden)
yaşım 16

NOT : Umarım konuyu doğru yere açmışımdır
Cevap yazan herkese şimdiden teşekkürler
Bu tarz siteler doğru bilgi veremiyor.
Bir hastanede veya spor salonunda ölçtürebilirsiniz.

Bu tarz siteler doğru bilgi veremiyor.
Bir hastanede veya spor salonunda ölçtürebilirsiniz.
Cevabınız için teşekkür ederim ama AĞIRSAĞLAM sitesinde sitenin %3 sapma payı olduğunu söylüyor spor salonundaki aletlerin %8 ona güvenerek ölçmüştüm aslında adam yarışmalara katılıyor o yüzden aldandım en yakın zamanda hastaneye diyetisyen bölümüne gideceğim

ben spor salonuna kayıt olurken ölçtürdüm yüzde 3 çıktı sizce çorapla çıktım diye mi oldu o

yağ oranının %3 çıkması 40 kilo bile olsanız imkansız hocam.

ben spor salonuna kayıt olurken ölçtürdüm yüzde 3 çıktı sizce çorapla çıktım diye mi oldu o
spor salonlarında ölçüm aletinde çorapları çıkart derler genelde

o yüzden şaşırdım hocam foruma yazıyım dedim bir hastalık vesaire olabilir mi diye
yine bi doktara gitmenizde fayda var tabii ki ama muhtemelen ölçümlerde vs. bir hata vardır veya site yanlış ölçmüştür.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,802
Üyeler
185,322
Son üye
AceMemo55
Geri