Yazmayı unutmuşum hocam 1 gün kardiyo sonraki gün ise ağırlık ve kardiyo olacak. Kusura bakmayınNeden bir gün kardiyo bir gün ağırlık ? Ağırlık çalışması sonrası olan kardiyo daha efektif oluyor ve daha çok zaman kazandırıcı oluyor.
Yazmayı unutmuşum hocam 1 gün kardiyo sonraki gün ise ağırlık ve kardiyo olacak. Kusura bakmayın
Hocam böyle devam edeyim mi? Dün 1500kcal aldığım sabah kalktığımda nefes almakta bile zorlandım, şekeri 10g kadardı bugün 6.5g şeker tüketmeme rağmen bir sorun yok. Sabah 4 gibi uyandım ve nedense aşırı üşüdüm bu sıcaktaAnladım o halde sorun yok .
Hocam böyle devam edeyim mi? Dün 1500kcal aldığım sabah kalktığımda nefes almakta bile zorlandım, şekeri 10g kadardı bugün 6.5g şeker tüketmeme rağmen bir sorun yok. Sabah 4 gibi uyandım ve nedense aşırı üşüdüm bu sıcakta
Yok hocam yeni başlamadım ama nedense böyle bir şey oldu. Büyük ihtimal astım bronşit olduğum için böyle olduğunu düşünüyorum. Uzun zaman önce uzun yolculukta 1000kcal kadar anca tükettiğim (kustuğumdan dolayı o kadar tüketebildim) zaman da bile böyle bir şey olmamıştı.Yenimi başladın ?
Yok hocam yeni başlamadım ama nedense böyle bir şey oldu. Büyük ihtimal astım bronşit olduğum için böyle olduğunu düşünüyorum.
Merhaba günde 1700-1800 kcal tüketiyorum ve 1 gün kardiyo ve 1 gün ağırlık olarak çalışıyorum. Şeker lor peyniri yumurta vb. den geliyor. Karbonhidrat ise pirinçten geliyor. Alıntıyı görüntüleM
Fatsecret uygulamasından ölçüyorum, diğer uygulamalardan da ölçsem yine yakın değerler çıkıyor.Merhaba dostum ben de yeni yağ yakmak için diyete başladım. Yediğin şeylerin besin değerlerini nasıl bu şekilde hesaplıyorsun ben de yapmak istiyorum ama nasıl yapacağım?
https://www.agirsaglam.com/gunluk-kalori-ihtiyaci-hesaplama/Merhaba dostum ben de yeni yağ yakmak için diyete başladım. Yediğin şeylerin besin değerlerini nasıl bu şekilde hesaplıyorsun ben de yapmak istiyorum ama nasıl yapacağım?
Ağırlık çalışmasının olmadığı günler hiit kardiyo, diğer günlerde liss kardiyo olarak eklesem olur mu hocam?Ağırlık antrenmanları sonuna liss kardiyo ekleyin, ayrı olarak haftada 2 günde en az yine liss kardiyo yapın yağ oranı azalacaktır.
Birde sabah aaç karına su ile karıştırılmış elma sirkesi için