Bir kısmını kes kürdana sapla kürdanda eriyince kürdanla rahat sürersin .Alıntıyı görüntüle
böyle boru gibi silikon var
Bastirim derkende tornavidayi anakarta kaydırma.Elektrik bandı yada koli bandı yapıştır 1-2 kat sonra bastırıp döndürmeye çalış.
vidaya damlat güzelce yan tornavida ağzı içi yer tasarlamış olacaksınAlıntıyı görüntüle
böyle boru gibi silikon var
Mesaj otomatik birleştirildi:
vidayamı damlatayım tornavidayamı
damlat derken tamamen sıvı şekle getirme xdvidaya damlat güzelce yan tornavida ağzı içi yer tasarlamış olacaksın
Bir kısmını kes kürdana sapla kürdanda eriyince kürdanla rahat sürersin .
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bastirim derkende tornavidayi anakarta kaydırma.
Hocam o kadar marifetli değilim mala anlatır gibi bi çözüm lazım2mm matkap ile delip içine başka vida sıktıktan sonra (ağaç vidası olacak akıllı değil, ayrıca çok ince olucak) devamında üstteki vidayı gevşettiğinde çıkabilir. Veya deneyebilirsen bi miktar spiral ve ince kesiciyle üzerinde oyuk aç düz uçlu kontrol kalemi ile çıkarmayı dene
Aynen guzel sürmelik seviyede eriyince vidaya bas ardından direk tornavidayı sok sokmazsan donar vida silikonun sıcağını emeceği için erken donar hızlıca sok tornavidayı.Alıntıyı görüntüle
Bu şekil mi
Yetişemiyorum hocam parmaklarım çok yaşlı herhalde tam tornavidayı sokuyorum donuyor çevirince silikon dönüyo vida dönmüyoAynen guzel sürmelik seviyede eriyince vidaya bas ardından direk tornavidayı sok sokmazsan donar vida silikonun sıcağını emeceği için erken donar hızlıca sok tornavidayı.
Profesyonellerden destek al telefon tamircileri yardımcı olurlar .Yetişemiyorum hocam parmaklarım çok yaşlı herhalde tam tornavidayı sokuyorum donuyor çevirince silikon dönüyo vida dönmüyo
dene kankam her yol mübah düz tornavida varsa dediğimi de deneTornavidaya sokup ısıtsam nasil olur bide ölye deniyim