Bartuu 80+ Silver Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 2,967 2 Mart 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #53 Cavuskerem yazmış: tornavidayla dikey şekilde iyice bastırarak döndür ancak o şekilde çıkarabilirsin Devamı için tıklayın... Yok hocam babamda denedi belki ben yapamamışımdır diye olmadı bilgisayarcıya götürücem
Cavuskerem yazmış: tornavidayla dikey şekilde iyice bastırarak döndür ancak o şekilde çıkarabilirsin Devamı için tıklayın... Yok hocam babamda denedi belki ben yapamamışımdır diye olmadı bilgisayarcıya götürücem
José Mourinho 80+ Silver Katılım 2 Eylül 2021 Mesajlar 3,706 2 Mart 2024 #54 Hocam biraz yan açıyla tutun tornavidayı.
TahinPekmez 80+ Gold Katılım 5 Ağustos 2021 Mesajlar 5,049 2 Mart 2024 #55 elektronikci vidanin üstüne az bir lehim yapip L şeklinde küçük demire tuttursun alyan gibi cevirip cikarir.OK.
elektronikci vidanin üstüne az bir lehim yapip L şeklinde küçük demire tuttursun alyan gibi cevirip cikarir.OK.
Bartuu 80+ Silver Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 2,967 2 Mart 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #56 José Mourinho yazmış: Hocam biraz yan açıyla tutun tornavidayı. Devamı için tıklayın... Olmuyo hocam valla herşeyi denedim
José Mourinho yazmış: Hocam biraz yan açıyla tutun tornavidayı. Devamı için tıklayın... Olmuyo hocam valla herşeyi denedim
Chivelary 80+ Katılım 13 Şubat 2024 Mesajlar 45 Dahası Reaksiyon skoru 19 İsim Erdi Seker 2 Mart 2024 #57 Aslında çıkarmanın çok yolu var ama alet lazım muhtemelen alet yok sende. En kolay yöntemi ince matkap ucunu takıp vidayı ortadan delip almak ama alet yok sende o sıkıntı.
Aslında çıkarmanın çok yolu var ama alet lazım muhtemelen alet yok sende. En kolay yöntemi ince matkap ucunu takıp vidayı ortadan delip almak ama alet yok sende o sıkıntı.