Aykut D.
80+ Gold
Tornavidanın ucunu ısıt ozman .Tornavidaya sokup ısıtsam nasil olur bide ölye deniyim
Tornavidanın ucunu ısıt ozman .Tornavidaya sokup ısıtsam nasil olur bide ölye deniyim
Olmadınormalde düz sokarsın ya tornavidayı vidaya yan koy öyle bastırıp çevir
Dremel ne hocamböyle bir ürün ile çıkarabilirsin ama ben olsaydım sanırım dremel ile oraya çizik atar düze tornavida ile çıkartırdım ama dremel yoksa böyle bir şey çok zor.![]()
6 Parça Hasarlı Kırık Cıvata Vida Sökücü Kılavuz Çekme Seti Fiyatları ve Özellikleri
6 Parça Hasarlı Kırık Cıvata Vida Sökücü Kılavuz Çekme Seti en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
Bu işe yaramaz burda bu yalama olmuş yere dış açmak için.böyle bir ürün ile çıkarabilirsin ama ben olsaydım sanırım dremel ile oraya çizik atar düze tornavida ile çıkartırdım ama dremel yoksa böyle bir şey çok zor.![]()
6 Parça Hasarlı Kırık Cıvata Vida Sökücü Kılavuz Çekme Seti Fiyatları ve Özellikleri
6 Parça Hasarlı Kırık Cıvata Vida Sökücü Kılavuz Çekme Seti en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com