Neler Yeni

Yan Sanayi Ekranda Face ID çalışır mı? İPhone 13

Ben henüz ekran değişiminden sonra hala True Tone ayarı olan iPhone görmedim.

O ayar burada:
Yok hocam yapilabiliyor instagramda falan bi kac tane videosunu gordum hatta youtubeda daha detaylisini da gormustum diye hatirliyorum adam ilk baskta replika ekrani gosteriyor true tone yok sonra orijinal ekrandan kopyalayip aktariyor cidden de geliyor ama acinca belki o sarilik efekti gelmiyodur

Yok hocam yapilabiliyor instagramda falan bi kac tane videosunu gordum hatta youtubeda daha detaylisini da gormustum diye hatirliyorum adam ilk baskta replika ekrani gosteriyor true tone yok sonra orijinal ekrandan kopyalayip aktariyor cidden de geliyor ama acinca belki o sarilik efekti gelmiyodur
Ben çok eskilerde kalmışım o zaman :D

yaniii anlamanın direkt bir yolu yok şu siyahlık olayı ve piksel görünümüne bakmak dışında çentik farkı var mı acaba
Yani centik farki da mantikli da olsa olsa milimlik bi fark olur onu da anlayamazsiniz gibi yaninizda cetvel ile gitmediğiniz surece
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben çok eskilerde kalmışım o zaman :D
Maalesef hocam her seyini kopyaliyorlar :(

true tone açınca fazla abartı sarı filtre koyması da yan sanayi olduğunu belli edermiş.
O tam olarak belli olmaz bende de ilk acista baya bi sari oluyor ama sonradan düşüyor sarilik sonucta adi ustunde true tone ortamin isik etkisine gore ekranin tonunu ayarliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,257
Üyeler
173,339
Son üye
Pippin
Geri