Kral CL 16 olmuş ama diğer değerler CL 15 ile uygun çalışmak için. Gear Down mode kapatırsan düzelecektir muhtemelen. Veya CL değerine 14 yazabilirsin.Hocam son attığım bilgilere bakabilirmisin
Anakartım 2933 mhz dediğiniz değerleri de yaparım birazdan tekrar yazarım sağolunKral CL 16 olmuş ama diğer değerler CL 15 ile uygun çalışmak için. Gear Down mode kapatırsan düzelecektir muhtemelen. Veya CL değerine 14 yazabilirsin.
Ve yine (çok kullandım bu kelimeyi) 3600 MHz falan da yapabilirsin gibi o RAM' i.
elle biosta 15 yazan yere 14 yazdım cpu z de cl 14 oldu 15 olmadı silip 15 yazdım gene 16 oldu bi fark görmeyeceksem ben d.o.c.p profilini açıp öyle bırakayım cl 16 olarak çalışsınKral CL 16 olmuş ama diğer değerler CL 15 ile uygun çalışmak için. Gear Down mode kapatırsan düzelecektir muhtemelen. Veya CL değerine 14 yazabilirsin.
Ve yine (çok kullandım bu kelimeyi) 3600 MHz falan da yapabilirsin gibi o RAM' i.
14 olarak çalıştır aynısını bulursan ikisde 14 olur tadından yenmezelle biosta 15 yazan yere 14 yazdım cpu z de cl 14 oldu 15 olmadı silip 15 yazdım gene 16 oldu bi fark görmeyeceksem ben d.o.c.p profilini açıp öyle bırakayım cl 16 olarak çalışsınyanına dual channel yapabileceğim bir RAM önerir misiniz? hemen alayım.