Yanlış Bilgi Vermeyiniz

Akın Taşkan

Cezalı
80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
6,735
Eğer okul idaresi sınavlar 8 martta olacak diye gün verdiyse 8 martta olacaktır. Eğer böyle bir şey demedilerse yarın olabilir (çok düşük bir ihtimal). Kesin bilgi için öğretmenlerinize sorun o size en doğru cevabı verecektir.

Son düzenleme:
Okey.

Şu konuları görünce iyiki liseden mezun olmuşum diyorum da bu senede sınava 3.girişim olacak, şansım yok ki

Eğer okul idaresi sınavlar 8 martta olacak diye gün verdiyse 8 martta olacaktır. Eğer böyle bir şey demedilerse yarın olabilir. Öğretmenlerinize sorun o size en doğru cevabı verecektir.
Selam öncelikle klavyende 'A' tuşunun yanında 'Caps' yazan bir tuş vardır eğer başlıklarda o tuş etkinse devre dışı bırakmanızı öneririm.

• Beğen
Reaksiyonlar: RPM_
Dikkat çekmesi için ki kurallara aykırı değil.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
CapsLock ile yazmak bağırmak anlamına gelir.Dikkati her türlü çeker.Siz hiç açılmış bir konuda özellikle CapsLocksuz başlık yazılmış bir konuya hiç kimsenin cevap yazmadığını gördün mü? Konu hakkında bilgi sahibi olan herkes başlığa tıklar,konuya girer,çözüm için cevap yazar.Ben sadece uyarı için yazdım az önceki mesajımı.

En erken sınav 8 martta olacak diye biliyorum
Okulunuzun idaresi ne derse o şu an. Misal bizim okulumuz 8 martta erteledi ve açıklamayla olacağı kesinleşti.

CapsLock ile yazmak bağırmak anlamına gelir.Dikkati her türlü çeker.Siz hiç açılmış bir konuda özellikle CapsLocksuz başlık yazılmış bir konuya hiç kimsenin cevap yazmadığını gördün mü? Konu hakkında bilgi sahibi olan herkes başlığa tıklar,konuya girer,çözüm için cevap yazar.Ben sadece uyarı için yazdım az önceki mesajımı.
Al tamam kardeşim rahatladın mı? Düzeltiyorum.

Okulunuzun idaresi ne derse o şu an. Misal bizim okulumuz 8 martta erteledi ve açıklamayla olacağı kesinleşti.

Al tamam kardeşim rahatladın mı? Düzeltiyorum.
Ziya selçuk kargaşa olmaması için 8 mart ve sonrası için planlanacak dedi bu yüzden 2 mart sınav yapamazlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,087
Üyeler
188,875
Son üye
muhammed2313
Geri