slm.ycl02
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,594
referansı hangi esnada giriyoruz hocam ben bulamadımCogu markette geciyor. Örnek olarak migros, a101 ve bazı İnternet siteleri hepsiburada gibi
referansı hangi esnada giriyoruz hocam ben bulamadımCogu markette geciyor. Örnek olarak migros, a101 ve bazı İnternet siteleri hepsiburada gibi
Kimlik taramasından sonrareferansı hangi esnada giriyoruz hocam ben bulamadım
Bende çıkmadı görüntülü görüşmede sorarım. Paparaya falan 250tl atınca kabul oluyor mu?Hocam kimlik taramadan sonra
Kod girme ekranı çıkmadı bende netten baktığımda çıkmayanlar olmuş. Nasıl cozmusler bilmiyorum.Kodu girmediyseniz olmaz muhtemelen
Müşteri hizmetlerine sorarsınKod girme ekranı çıkmadı bende netten baktığımda çıkmayanlar olmuş. Nasıl cozmusler bilmiyorum.
Bu ekrana kadar geldim
Alıntıyı görüntüle
Durum nedir?Kod girme ekranı çıkmadı bende netten baktığımda çıkmayanlar olmuş. Nasıl cozmusler bilmiyorum.
Bu ekrana kadar geldim
Alıntıyı görüntüle
Kod girme ekranı çıkmadı bende netten baktığımda çıkmayanlar olmuş. Nasıl cozmusler bilmiyorum.
Bu ekrana kadar geldim
Alıntıyı görüntüle
hocam bu ekrana kadar gelindiyse referans girilemiyor, 3arkadaşım müşteri temsilcisine referansını iletti fakat harcama ypatıklarında ne onlara ne bana bonus geldi. Yani apaçık müşteri temsilcisi karşının gönlü olsun diye referansı iletebilirsiniz diyip sizi müşteri yapıyor:')Durum nedir?
250tl ek bonuslar harcamadan ne kadar sonra yüklendi?hocam bu ekrana kadar gelindiyse referans girilemiyor, 3arkadaşım müşteri temsilcisine referansını iletti fakat harcama ypatıklarında ne onlara ne bana bonus geldi. Yani apaçık müşteri temsilcisi karşının gönlü olsun diye referansı iletebilirsiniz diyip sizi müşteri yapıyor:')
referans girildiği takdirde 1ve7 gün arasında geliyor hocam. 7günü aşan 2 kişi oldu onlar da müşteri hizmetlerini aradıktan ertesi gününde geldi.250tl ek bonuslar harcamadan ne kadar sonra yüklendi?
Evet bu gerçek canlı görüşme esnasında versen dahi sisteme düşmüyorhocam bu ekrana kadar gelindiyse referans girilemiyor, 3arkadaşım müşteri temsilcisine referansını iletti fakat harcama ypatıklarında ne onlara ne bana bonus geldi. Yani apaçık müşteri temsilcisi karşının gönlü olsun diye referansı iletebilirsiniz diyip sizi müşteri yapıyor:')