İşlemin detayı vs var mı? Yani fiyat fark ediyor mu?Hocam işlem yaparsa 250 veriyor yoksa 50
İşlemin detayı vs var mı? Yani fiyat fark ediyor mu?Hocam işlem yaparsa 250 veriyor yoksa 50
Minimum 250 TL lik işlem yapman gerekiyor. Kredi kartı için geçerliİşlemin detayı vs var mı? Yani fiyat fark ediyor mu?
250 karşılığında 400 mü veriyor?Minimum 250 TL lik işlem yapman gerekiyor. Kredi kartı için geçerli
250 tl harcama yada otomatik ödeme talimatı vermen gerekiyor250 tlyi nasıl kazancaz
250 karşılığında 400 mü veriyor?
250 tlyi nasıl kazancaz
Teşekkürler.250 TL lik işleme 250 TL puan veriyor. Toplam 300 TL puan kazanmış oluyorsun
Hepsiburadadan steam kodu almıştırOnu anladım ancak bu arkadaş o parayı normal yollardan çekebiliyor olsa steam hesabına atmazdı bu duruma şaşkınım sadece farklı bir kampanya falan da olabilir. Bilemiyorum.
tamam da ben kredi kartı almıcam ve 250 tlyi harcama yapmadan nası kazanabilirim250 TL lik işleme 250 TL puan veriyor. Toplam 300 TL puan kazanmış oluyorsun
Bende almadım kredi kartı banka kartı veriyorlar. Papara hesabına atabilirsin yada nays o şekilde tekrar hesabına çekersintamam da ben kredi kartı almıcam ve 250 tlyi harcama yapmadan nası kazanabilirim
Evet Hepsiburadadan alabilirsin. Referans kodu lazımsa verebilirimBu 300tl için Steam kod fln alsak olurmu ona göre başvurcam
şimdi yapıkrediye 250 tl atsam ondan sonra geri o 250tlyi naysa aktarsam bana 250 tl veriyor mu onu soruyorumBende almadım kredi kartı banka kartı veriyorlar. Papara hesabına atabilirsin yada nays o şekilde tekrar hesabına çekersin