Neler Yeni

Yapılabilecek ek iş önerisi

hezarfenc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
455
İsim
Furkan
Merhaba, iş yerinde günde 8 saat çalışıyorum. Ancak kazandığım para yetmiyor. Duruma göre ya 15.00 dan sonra boş kalıyorum. Yada sabahtan 15.00 a kadar boş kalıyorum. Bu şartlarda aklıma motorlu kurye olmak geliyor yemeksepetinin saatlik uygulamaları falan var. Motor alıp o işi yapayım diyorum olur mu sizce

tunq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
403
İsim
Tuna
Merhaba, iş yerinde günde 8 saat çalışıyorum. Ancak kazandığım para yetmiyor. Duruma göre ya 15.00 dan sonra boş kalıyorum. Yada sabahtan 15.00 a kadar boş kalıyorum. Bu şartlarda aklıma motorlu kurye olmak geliyor yemeksepetinin saatlik uygulamaları falan var. Motor alıp o işi yapayım diyorum olur mu sizce
o iş yüküne dayanırım diyosan iyi para kaldırırsın valla

hezarfenc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
455
İsim
Furkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

UÇAN TÜRK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
263
İsim
EFEKAN SARIKAYA
yemek sepetinde istediğin süre kadar yapıyorsun kuryelik ama getirisi var gibi götürüsü de var defter açmak zorundasın vergiler muhasebe derken cebine az bir şey kalıyor. karın kışın zorluğundan bahsetmiyorum yaşadığınız yere bağlı.

mehmetii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Mehmet
Bir kaç tanıdığım Martı TAG ile güzel paralar kazanıyor ama aracı yakalatırsan bağlıyorlar ve yaklaşık 20-25bin ceza kesiyorlarmış, cezayı martı tag ödüyormuş vs ama araç 1 ay bağlı kalacak ve otopark ücreti sizden çıkacak.

yakar41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
622
İsim
tunahan
Dostum yemek ssepetinde saatlik çalışma imkânmında var sigortalı olarak illa esnaf olmana gerek yok sistem yine aynı eğer oradaki kurye bana eksik bilgi vermediyse böyle bir imkânda oluyor diye biliyorum ..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,930
Üyeler
163,411
Son üye
spacexll100
Top Bottom