Neler Yeni

Yapılması gereken boykot.

bahtsizbedevi23

80+ Bronze
Gidip bizim meselemiz olmayan Filistin için boykot yapacağımıza Atatürke, Bayrağımıza, İstiklal marşımıza saygısızlık yapan Arabistani boykot edelim mantıklı değil mi? Şahsen ben bundan sonra akaryakıt almamaya karar verdim bisiklet kullanacam

Hanaz

80+ Gold
Uygunsuz Dil
Ama onlar din kardeşimiz olurmu öyle
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ama onlar din kardeşimiz olurmu öyle
Arapların petrolleri bitince bişbişi yaoamayacaklar o yüzden birkaç dalda kendini tekelleştirmeye calışıyorlar futboldada gördük zaten

Dubai turuzim merkezi olmasının nedeni güzelleşmesi zaten şimdi futbolu burda oynayın ben desteğimi veririm gibisinden anlaşmalar yapıyor ama kendi görüşüne ters duşen şeyide yaptırmıyor buna ancak
Dondurmayi gösterip yalatmamak denir arapların tarihçeside bu zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ya işte bugün araplarin elini sıkan yarın neresını sıkmaz siz düşünün

Bunca pis milletten ne beklersinizki HÂLA pilavı 3 parmakla yiyorlar medeniyetten gram yakınlıkları yok aile yapısında akraba evliliği bile içeren bir kepazeden medet umacağına yatırım yap daha faydası olsun

Son düzenleme:

-nisay

80+ Bronze
o gün atatürk yoksa bizde yokuz, maçta yok diyen adamın aylık 22 milyon dolar ihracatı var arabistana. sen de olayı hala atatürk, istiklal marşı falan zannet.

Son düzenleme:

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,326
İsim
BenRoboTdeğilİm
Bin arabana boşuna üşüme

Hanaz

80+ Gold
Gidip bizim meselemiz olmayan Filistin için boykot yapacağımıza Atatürke, Bayrağımıza, İstiklal marşımıza saygısızlık yapan Arabistani boykot edelim mantıklı değil mi? Şahsen ben bundan sonra akaryakıt almamaya karar verdim bisiklet kullanacam
Harbi akaryakıtı sadece araplarmı çikarıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,519
Üyeler
167,988
Son üye
umuttsdas
Top Bottom