Gidip bizim meselemiz olmayan Filistin için boykot yapacağımıza Atatürke, Bayrağımıza, İstiklal marşımıza saygısızlık yapan Arabistani boykot edelim mantıklı değil mi? Şahsen ben bundan sonra akaryakıt almamaya karar verdim bisiklet kullanacam
Arapların petrolleri bitince bişbişi yaoamayacaklar o yüzden birkaç dalda kendini tekelleştirmeye calışıyorlar futboldada gördük zaten
Dubai turuzim merkezi olmasının nedeni güzelleşmesi zaten şimdi futbolu burda oynayın ben desteğimi veririm gibisinden anlaşmalar yapıyor ama kendi görüşüne ters duşen şeyide yaptırmıyor buna ancak
Dondurmayi gösterip yalatmamak denir arapların tarihçeside bu zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ya işte bugün araplarin elini sıkan yarın neresını sıkmaz siz düşünün
Bunca pis milletten ne beklersinizki HÂLA pilavı 3 parmakla yiyorlar medeniyetten gram yakınlıkları yok aile yapısında akraba evliliği bile içeren bir kepazeden medet umacağına yatırım yap daha faydası olsun
o gün atatürk yoksa bizde yokuz, maçta yok diyen adamın aylık 22 milyon dolar ihracatı var arabistana. sen de olayı hala atatürk, istiklal marşı falan zannet.
Gidip bizim meselemiz olmayan Filistin için boykot yapacağımıza Atatürke, Bayrağımıza, İstiklal marşımıza saygısızlık yapan Arabistani boykot edelim mantıklı değil mi? Şahsen ben bundan sonra akaryakıt almamaya karar verdim bisiklet kullanacam