Yardım Chipset Driver Yüklenmiyor

phopshen

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
447
Arkadaşlar şöyle bir hata alıyorum sistemim imzada yazıyo ekstra yaz derseniz yazarım. Böyle hata veriyor güncellemenin ortasında.
1785768283211.webp

1785768329980.webp

Ryzen 5 7600 ile aynı hatayı alıyorum. 5-10 defa denedim saldım sonunda hata var sanırım.

Ryzen 5 7600 ile aynı hatayı alıyorum. 5-10 defa denedim saldım sonunda hata var sanırım.
siz de aynı sorundaysanız içim rahatlar hocam. pencereyi görev çubuğuna küçültünce falan donarak küçülüyor takıla tkaıla artık onu bağlamaya başladım. o neyden dolayıdır?

Eskisini Revo Uninstaller ile kaldır, o şekilde eğer yine olmazsa geçmiş olsun. AMD'nin yükleyicileri bozuk formatla çözebildim ben kendi sistemimde.

Banada olmuştu basit bir şekilde çözmüştüm ama tam hatırlamıyorum.
Windows Update varsa onları yap ondan sonra dene bi hocam.

Chipset driver'ını amd'nin programından yüklersen öyle olur tabi. Amd ile ilgili herşeyi manuel yüklemek lazım hata almamak için. Tabi bunları yapmadan önce komple temiz format atman lazım sistemi daha da çorba etmemek için, malum amd kullanmak bunu gerektiriyor çünkü

C'deki AMD klasörünü sil güvenli modda, gemini'ye sor nasıl silinir diye çünkü sildirmiyor windows. Komutla falan silmen gerekiyor.

Öncesinde chipset driverı bilgisayarına indir ve güvenli moda girmeden önce interneti kapat.

AMD klasörü silindikten pc yeniden başlat, sonra da manuel yükle

Chipset driver'ını amd'nin programından yüklersen öyle olur tabi. Amd ile ilgili herşeyi manuel yüklemek lazım hata almamak için. Tabi bunları yapmadan önce komple temiz format atman lazım sistemi daha da çorba etmemek için, malum amd kullanmak bunu gerektiriyor çünkü
amd uygulamasından driver yüklemedim. chipseti kendim kurdum temmuz başı. sonra adrenalin yükledim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

C'deki AMD klasörünü sil güvenli modda, gemini'ye sor nasıl silinir diye çünkü sildirmiyor windows. Komutla falan silmen gerekiyor.

Öncesinde chipset driverı bilgisayarına indir ve güvenli moda girmeden önce interneti kapat.

AMD klasörü silindikten pc yeniden başlat, sonra da manuel yükle
windowsun kendi sıfırlama hizmetini kullansam olur mu flash format atmak aşırı yorucu şuan zaman yok

amd uygulamasından driver yüklemedim. chipseti kendim kurdum temmuz başı. sonra adrenalin yükledim.
Adrenalin kullanmayın. Anakartın sitesinde vardır zaten oradan yükleyin chipseti. Amd nin sitesinden sadece gpu için gerekli olan sürücüyü driver only seçeneği ile kurun

Adrenalin kullanmayın. Anakartın sitesinde vardır zaten oradan yükleyin chipseti. Amd nin sitesinden sadece gpu için gerekli olan sürücüyü driver only seçeneği ile kurun
adrenalini oyun ayarları ve kayıt için kullanışlı oluyor. şimdi dedi falan uğraşmadan direkt chipseti indir desem olur mu siteden

siz de aynı sorundaysanız içim rahatlar hocam. pencereyi görev çubuğuna küçültünce falan donarak küçülüyor takıla tkaıla artık onu bağlamaya başladım. o neyden dolayıdır?
Sebebini bilmiyorum ama Ben her ekran kartı driver güncellemesi gelmesinde amd driverından güncelleme başlatıyorum yükleme ekranına kadar geliyo pc kapanıp açılıyor ve amd driverı komple silinmiş oluyor.Bende ddu ile temizleyip sitesinden en baştan kuruyorum son birkaç güncellemedir bu şekilde bende.

adrenalini oyun ayarları ve kayıt için kullanışlı oluyor. şimdi dedi falan uğraşmadan direkt chipseti indir desem olur mu siteden
Chipseti buradan indirin

Geri