Neler Yeni

[Yardım] Kablosuz Gaming Mouse Seçimi

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Berk
Bütçe max 1,500₺(Öneri dahilinde çıkabileceğim maks. rakam)

İki mouse arasında kaldım
Razer Basilisl X Hyperspeed: https://www.akakce.com/mouse/en-ucuz-razer-basilisk-x-hyperspeed-oyuncu-mouse-fiyati,602194309.html
Logitech G305: https://www.akakce.com/mouse/en-ucu...h-optik-wireless-oyuncu-fiyati,341295403.html

Steelseries Rival 3 Wireless ve Rival 650 Wireless modelleri arasında kalmıştım fakat çok sayıda kalite kontrol aşamasında sınıfta kaldığını belirten geri yorum okudum 650 de kauçukların yapışkanının çıktığı, rival 3 te kronik çift tıklama ve scroll bozulması bende ön yargı oluşturdu.

Yukarıda belirttiğim iki model arasında kaldım sorun yaşayan yok mu tabi var ama kronik derecede değil sanırsam.

Önerilerinizi bekliyorum, mouse beklentilerim;
+Dahili batarya istemiyorum kalem pil ile çalışsın ortalama günde 5-10 saat kullanımda 5-6 gün idare etsin.
+Mümkünse tıklama ömrü uzun olsun. Scroll problemi, çift tıklama gibi kronik sorunları bulunmasın
+Kablosuz ve gaming model olsun
Şimdiden teşekkürler

panizher

80+ Silver
G305 kullaniyorum uzerinde gelen duracelle 4 aydir kullaniyorum performans modunda hala duruyor pil gunde en az 5-6 saat kullaniyorum çok iyi mouse oneririm
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hafif olmasini istersen aaa mod yapa bilirsin normal aa pille 96 gram aaayla 70-80 gramlara iniyor

Arda_09

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Arda Okçu
Asus Rog Pugıo 2 önerebilirim aradığınız fiyat aralığında aktif olarak kullanmaktayım

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,173
İsim
Turuncu Keskin

panizher

80+ Silver
Asus Rog Pugıo 2 önerebilirim aradığınız fiyat aralığında aktif olarak kullanmaktayım

O fiyata değmez g305 le ayni seviyyede sensor kullaniyor

İyi ama bu da ayni şekilde hero sensorle ayni seviyyede

https://ty.gl/cxcwjjdd6n butceni artirirsan çok iyi mouse en iyi sensor bulunduruyor 650ips 50g

Ama bu kadar para vermem g305 kullanirdim

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Berk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Bu model gözümden kaçmış, güzel ve albenili duruyor. Dahili batarya mı? Yoksa kalem pille mi çalışıyor?

panizher

80+ Silver

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Berk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahili 120 saata kadar calisiyormus dedigine gore
Dahili batarya olmasa tam aradığım ürünmüş, şarj oluyorken kabloyla kullanmak istemiyorum açıkcası fakat buna rağmen olumlu bakıyorum şuan için

panizher

80+ Silver

edm321

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
496
İsim
edm321
Bu ikisinden birini alın geçin hocam pişman olmayacağınız kaliteli mouseler.

1.2k mı :ROFLMAO: fiyatına göre çöp bulaşmayın.

panizher

80+ Silver
Bu ikisinden birini alın geçin hocam pişman olmayacağınız kaliteli mouseler.

1.2k mı :ROFLMAO: fiyatına göre çöp bulaşmayın.
G305 yerjne bunlari almaya hiç gerek yok çünkü sensor seviyelleri ayni.

edm321

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
496
İsim
edm321
G305 yerjne bunlari almaya hiç gerek yok çünkü sensor seviyelleri ayni.
Hocam umarım dalga geçiyorsunuzdur her şey sensör değil. Hem skatez, switch, malzeme kalitesinde ezip geçiyor ikiside.

Bütçe max 1,500₺(Öneri dahilinde çıkabileceğim maks. rakam)

İki mouse arasında kaldım
Razer Basilisl X Hyperspeed: https://www.akakce.com/mouse/en-ucuz-razer-basilisk-x-hyperspeed-oyuncu-mouse-fiyati,602194309.html
Logitech G305: https://www.akakce.com/mouse/en-ucu...h-optik-wireless-oyuncu-fiyati,341295403.html

Steelseries Rival 3 Wireless ve Rival 650 Wireless modelleri arasında kalmıştım fakat çok sayıda kalite kontrol aşamasında sınıfta kaldığını belirten geri yorum okudum 650 de kauçukların yapışkanının çıktığı, rival 3 te kronik çift tıklama ve scroll bozulması bende ön yargı oluşturdu.

Yukarıda belirttiğim iki model arasında kaldım sorun yaşayan yok mu tabi var ama kronik derecede değil sanırsam.

Önerilerinizi bekliyorum, mouse beklentilerim;
+Dahili batarya istemiyorum kalem pil ile çalışsın ortalama günde 5-10 saat kullanımda 5-6 gün idare etsin.
+Mümkünse tıklama ömrü uzun olsun. Scroll problemi, çift tıklama gibi kronik sorunları bulunmasın
+Kablosuz ve gaming model olsun
Şimdiden teşekkürler
Ayrıca 1.5k bütçeniz var madem neden kalem pil ile çalışan istiyorsunuz mantık dışı cidden paranıza yazık.

panizher

80+ Silver
Hocam umarım dalga geçmiyorsunuzdur her şey sensör değilde hem skatez, switch, malzeme kalitesinde ezip geçiyor ikiside.
Dalga geçmiyorum mouseden çok iyi anlıyorum sayılır , ve hepsini kullandım g305 dizayni ele tam oturuyor ve rahat malzeme kalitesi ideal , switch konusunda bir sıkıntı yaşamadım sensoru ise çok iyi ve pili çok güzel kullaniyor neredeyse 500+ tl vermeye gerek yok ninjutsoya

Skatez olarakta güzel g305 beğenmesen bile benim gibi wraith ala bilirsin 60 TL'ye aldım.

Anlayacağın hiç bir behanen kalmadı😀

Eğer alınacaksa v2 pro alınır en azından sensoru çok üst düzey attıkların g305 le aynı seviyyede o kadar fazla vermeye gerek yok pahalı diye iyi olmuyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,451
Üyeler
163,658
Son üye
Mustafafafa1907
Top Bottom