YARDIM! KLAVYE USB BOLUMU KIRILDI

WacheroN

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
83
Takilacagi kismi hemen usp portunun yanindaki yer, klavyenin kablosunu takarken fazla bastirdim girmedigi icin ve içine kacti acincada bunu gordum garanti kabul olurmu yokta bi teelfoncu isimi halledermi hallederse ne demem lazim model HAVİT KB884L

Ekler

• 1000055620.webp
    1000055620.webp
    884.3 KB · Hit: 77
Garanti bunu bence kabul etmez. Aslında kendin bile kaynaklayabilirsin veya bilgisayar tamircisi kaynaklayabilir.

Garanti bunu bence kabul etmez. Aslında kendin bile kaynaklayabilirsin veya bilgisayar tamircisi kaynaklayabilir.
Bende garantiyle ugrasmak itemiyorum kaynaklama islemi nasil yapilir bilmem alet fln da yok bilgisayarciya ne demem lazim kaynak lazim mi

Knk yakınlaştırmayı ben de yapardım :D o 4 delik portu tutmak için veri aktarımıyla alakası yok, veri o bakır yerlerden gidiyor onun sıklığını görmek için yakından at dedim çok sıksa sen beceremezsin diye. her türlü basit bir havya ve flux ile hallolacak bir iş git bir tamirciye abi bunu buraya tekrar kaynaklar mısın de hallederler.

havit klavyeyi modlamak için içini açmak istedim fakat garantisi gider mi diye düşünüp sormak istedim içini açmakta garanti dışı kaldığını söylediler seninki zaten garanti dışı servisi bakmaz elektronik tamircisine götür soket değişicek

Knk yakınlaştırmayı ben de yapardım :D o 4 delik portu tutmak için veri aktarımıyla alakası yok, veri o bakır yerlerden gidiyor onun sıklığını görmek için yakından at dedim çok sıksa sen beceremezsin diye. her türlü basit bir havya ve flux ile hallolacak bir iş git bir tamirciye abi bunu buraya tekrar kaynaklar mısın de hallederler.
Bilgisayarciya goturmem lazim degilmi

elektirikçiye 100 lira ver yapar

Hayrına iyi birine denk grlmezsen kimsenin 100 liraya yapıcağını sanmıyorum ama dene şansını bir sor etrafına.

Geri